Little Clean Group - Servicii curatenie

Curatenie birouri

Curatenia în spatiile de birouri necesita o atentie deosebita si se desfasoara conform unei proceduri de lucru ce eficientizeaza costurile si asigura un nivel ridicat de calitate. Actionam cu echipe calificate, aparatura profesionala si solutii speciale, eco.

Serviciile de curatenie din oferta noastra pentru spatiile de birouri se pot desfasura la cerere sau cu abonament lunar. Pentru a beneficia de cel mai bun pret si de curatenie permanenta, va propunem varianta unui abonament lunar pentru întretinerea curateniei la birou. Veti remarca diferenta înca de la prima noastra interventie.

 
 

Beneficiile externalizarii serviciilor de curatenie:

Va oferim un contract la care deduci TVA-ul în locul unui angajat pentru care platiti taxe. O firma de curatenie care dispune de o echipa specializata este mai eficienta si mai sigura decat angajarea unei persoane pentru a se ocupa de curatenie sau atribuirea acestei sarcini angajatilor firmei.

Firma de curatenie actioneaza rapid, cu personal calificat, suficient pentru ca spatiul în care va desfasurati activitatea sa fie blocat un timp minim, iar activitatea firmei sa poata fi reluata repede.

Protejam bunurile firmei tale printr-o polita de asigurare si avem posibilitatea de a despagubi firma dumneavoastra în cazul unor defectiuni sau erori accidentale cauzate în procesul de curatenie

Galerie foto
  • ...