Little Clean Group - Servicii curatenie

Curatenie spatii comerciale

Fie câ vorbim de mall-uri, showroom-uri, supermarket-uri,cabinete particulare sau complex de magazine, acestea sunt tranzitate zilnic de un flux ridicat de persoane. Dimensiunile extinse atrag dupa sine cerinte specifice si o adevarata desfasurare de forte.

Din acest motiv venim cu solutii complexe, cu o echipa numeroasa, special instruita pentru acest tip de activitate, si cu echipamente si soluti specifice.

Întregul proces de curatare/igienizare are la baza o strategie bine stabilita si pusa la punct de superivizorii echipelor.

 
 

Beneficiile externalizarii serviciilor de curatenie:

Va oferim un contract la care deduci TVA-ul în locul unui angajat pentru care platiti taxe. O firma de curatenie care dispune de o echipa specializata este mai eficienta si mai sigura decat angajarea unei persoane pentru a se ocupa de curatenie sau atribuirea acestei sarcini angajatilor firmei.

Firma de curatenie actioneaza rapid, cu personal calificat, suficient pentru ca spatiul în care va desfasurati activitatea sa fie blocat un timp minim, iar activitatea firmei sa poata fi reluata repede.

Protejam bunurile firmei tale printr-o polita de asigurare si avem posibilitatea de a despagubi firma dumneavoastra în cazul unor defectiuni sau erori accidentale cauzate în procesul de curatenie.

Galerie foto