Little Clean Group - Servicii curatenie

Reconditionare linoleum / pvc

Covorul PVC sau linoleum pvc este o pardoseala uniforma, plana, fara denivelari. Este rezistent la agenti chimici, acizi si alte multe substante fiind tratat antibacterian si antifungic. Covorul pvc are proprietati antimicrobiene, unele au proprietati conductive si antistatice, este antiderapant si un bun izolator termic si fonic. Este rezistent la trafic intens, are o durabilitate foarte mare.

Desi înca se produc confuzii intre cele doua tipuri de pardoseli, asta datorita aspectului asemanator, covorul pv si linoleumul sunt produse diferite. Materialele din care sunt fabricate sunt cele care fac diferenta. Pardoseala din linoleum este o pardoseala naturala, realizata 100% din materiale biodegradabile. In procesul de fabricatie sunt folosite ingrediente precum: rasina de pin, ulei de in, praf de calcar, pluta si alti pigmenti naturali. Aceste materiale ofera pardoselii proprietati anti-bacteriene, anti-alergene si antistatice.

 
 

Reconditionarea unui covor pvc este procesul prin care beneficiarul economiseste timp si bani. Dupa acest proces, covorul pvc isi recapata/schimba aspectul si va beneficia inca o data de proprietatile sale antibacteriene, antiderente, etc..

Echipa noastra dedicata acestui proces de reconditionare pardoseli s-a specializat de la proiect la proiect, a testat diferite tehnici si solutii, a participat frecvent la diferite traininguri de perfectionare oferite de furnizori nostri de materiale si solutii pentru a oferii servicii impecabile la costuri cat mai reduse.

Galerie foto
  • ...