Mandas Instal - Instalatii termice, electrice si sanitare, Bucuresti

Instalatii termice

Confortul unei locuinte in sezonul rece este dat de performanta pe care o ofera aparatul si instalatia termica montata de specialistii la care apelati. Tot mai multi romani opteaza pentru instalatii de ultima ora, eficiente energetic, care sa dea un randament foarte bun pe o suprafata utila cat mai mare. A trecut vremea instalatiilor termice racordate la sistemul de incalzire al orasului, toate greoaie si ineficiente.

Putem monta orice tip de instalatie termica din categoria:

  • Boilere
  • Calorifere
  • Centrale termice, inclusiv cele in condensatie
  • Pompe de caldura de tip aer-aer sau aer-apa
  • Corpuri de incalzire statica si dinamica (radiatoare si convectoare)
  • Termostate de ambient wireless/cu fir pentru centrale

In plus, proiectam, realizam si reparam instalatii termice cu incalzire in pardoseala sau unele care sa se confomeze unor spatii interioare neconventionale. Instalatorii nostri profesionisti dispun de toate calificarile si avizele necesare si au o experienta bogata in domeniu, toate acestea permitandu-le sa ofere clientilor cea mai buna calitate in executarea oricarui tip de instalatie termica.

Pe langa instalatiile termice propriu-zise, putem monta si sisteme inteligente de control al temperaturii interioare si termostate de camera cu care acestea pot fi controlate cat mai usor, inclusiv de la distanta. Lucrarile pe care le executam in aceasta privinta nu se rezuma doar la locuinte private, ci pot fi executate si la sediile unor firme, in spatii comerciale mari si in spatii publice.

Utilizam cele mai bune materiale in executarea acestor lucrari si oferim clientilor nostri toate informatiile si calculele necesare atunci cand ei vor sa cumpere cele mai bune produse pentru bugetul lor. Clientii care apeleaza cu incredere la noi primesc pe loc toate informatiile necesare pentru punerea in functiune a centralei termice si in vederea reviziilor si verificarilor ulterioare.

In alegerea celei mai bune solutii de incalzire, lucram indeaproape cu beneficiarii lucrarilor, facem calculele necesare pentru dimensionarea instalatiilor si indicam cea mai buna solutie din punct de vedere tehnic. Buna comunicare cu ei este cheia succesului de fiecare data.

Galerie foto
  • ...
  • ...