Mandas Instal - Instalatii termice, electrice si sanitare, Bucuresti

Montaj aer conditionat | Revizie aer conditionat

Servicii Montaj aer conditionat si revizii aer conditionat

Montam orice tip de aparate de aer conditionat, fie ca sunt unele cu inverter, split, dublu split sau multisplit. Mandas Instal SRL monteaza:

  • Aparate de aer conditionat
  • Instalatii de climatizare in tavan sau in pereti
  • Ventiloconvectoare
  • Chilere

Dupa montaj, beneficiati de garantie legala si interventii gratuite de depanare in acest interval de timp. In plus la noi beneficiati si de servicii post-garantie la cele mai bune preturi de pe piata si standarde ridicate de calitate.

Aparatele si instalatiile de climatizare necesita revizii tehnice periodice si igienizare. Daca aceste operatiuni nu sunt executate, puteti avea probleme de sanatate din cauza prafului, sporilor si microbilor ce se aduna in ele.

Specialistii Mandas Instal SRL curata si igienizeaza instalatii de acest tip si va ajuta sa aveti un aer mai curat in locuinta. Folosim accesorii si consumabile de cea mai buna calitate, astfel incat sa nu aveti probleme cu ele o perioada lunga de timp.

Realizam traseul frigorific al aparatului de aer conditionat in orice parte a unei locuinte, intervenind cu grija pentru a nu deteriora zidul si finisajele la exterior si interior. Putem executa aceste lucrari de montaj si in conditii speciale de inaltime sau situare in locuri inaccesibile a unitatii exterioare.

Experienta bogata a tehnicienilor nostri va ofera garantia unor lucrari de calitate superioara, care dureaza in timp. Pe langa toate aceste lucrari, demontam gratuit vechiul aparat de aer conditionat sau elementele vechii instalatii de climatizare, instaland o unitate noua.

Galerie foto
  • ...