Mandas Instal - Instalatii termice, electrice si sanitare, Bucuresti

Montaj mobila

Atunci cand achizitionati mobila noua pentru locuinta sau chiar pentru un spatiu comercial, nu va permiteti sa faceti greseli de montaj deoarece o puteti deteriora. Desi clientii nostri cumpara mobila la comanda si cred ca ea se va potrivi perfect in ansamblul locuintei, ei constata ulterior ca este nevoie de unele mici ajustari.

Ne referim aici la decuparea blaturilor de bucatarie, unele mici reduceri ale dimensiunii corpurilor de mobilier sau la fixarea lor in perete. Siguranta intregii familii depinde si de modul in care mobilierul este montat si fixat cu elemente de siguranta. Nu putine sunt situatiile in care apar accidente grave in casa din cauza serviciilor de montaj prestate in mod necorespunzator.

Indiferent de producatorul mobilierului sau de tipul pieselor si mecanismului acestuia, noi putem monta orice, fara niciun fel de problema. Fie ca e vorba de mobilier de baie, bucatarie, living sau dormitor, mobilier pentru adulti sau copii, realizam aceste lucrari cu profesionalism si placere oriunde suntem solicitati in Bucuresti.

Suntem un partener de incredere si pentru firme si companii, acolo unde este nevoie de montaj sau dezasamblare mobilier. Ne ocupam de fiecare operatiune in parte fara ca dumneavoastra sa faceti vreun efort si predam totul in perfecta stare de functionare, in cel mai scurt timp. Din momentul in care ne contactati, facem o estimare de pret si o programare si vom sosi fara intarziere la adresa indicata.

In plus, asiguram si montajul galeriilor, aplicelor si lustrelor din locuinte individuale, scari de bloc si spatii comerciale. Lista serviciilor noastre de montaj si asamblare mobilier nu este exhaustiva. Putem executa orice tip de operatiune conexa, la cel mai bun raport pret-calitate.

Galerie foto
  • ...