Maria Trans - Transport mobila Bucuresti - Constanta

Debarasare mobila veche

Firma autorizata pentru transportul deseurilor nepericuloase, oferim servicii de debarasare mobila veche, moloz, canapele, tocuri de usi, alte deseuri nepericuloase pentru mediu. Mobila rezultata din debarasare va ajunge la centru de colectare in vederea reciclarii. Deseurile rezultate din constructii vor ajunge la groapa de gunoi, unde for fi depozitate selecti. De asemenea, produsele textile vor fi transportate la groapa de gunoi, in vederea depozitarii selective.

Debarasare mobila veche in toate sectoarele Bucurestiului.
Daca aveti mobila veche si doriti sa scapati de ea, apelati la echipa noastra pentru o estimare de cost gratuita. Nu trebuie decat sa enumerati toate lucrurile de care vreti sa scapati si primiti pretul pe loc. Serviciile noastre de debarasare mobila veche a cunoscut o crestere chiar si pe vremuri de criza. Succesul se datoreaza pretului mic si seriozitatii de care am dat dovada in fata clientilor. Chiar si la mobila veche trebuie acordata foarte multa atentie, cum ar fi:

demontarea acesteia;
manipularea;
incarcarea in camion.
transportul in vederea reciclarii
Noi ne ocupam de tot:

-debarasam usi vechi;

-debarasam tocuri de usi;

-debarasam deseuri rezultate din constructii;

-debarasam saltele;

-debarasam dormeze;

-debarasam mobila de bucatarie;

-debarasam mobila de sufragerie;

etc.

Experienta echipei noastre de debarasare mobila veche, va facilita o buna comunicare cu clientul. Apelati la serviciile noastre de debarasare mobila veche si veti fi multumiti in proportie de 100%. 

Galerie foto
  • ...