Maria Trans - Transport mobila Bucuresti - Constanta

Relocari sedii firma

Alege echipa de profesionisti pentru relocarea sediului firmei dv. Experienta vasta in domeniu ne intareste convingerea ca ne situam in topul celor mai bune firme din Bucuresti. Echipa noastra de tamplari profesionisti, monteaza/demonteaza mobile. Echipa de manipulanti bine instruiti o incarca in masinile special dotate pentru transport mobila. Tarifarea acestui tip de serviciu se face/ora. Astfel, o echipa de 3 manipulanti cu transport  si montaj  inclus, se inchiriaza cu 200lei. Garantia bunurilor este data de semnarea unui contract de prestari servicii.Stim ca fiecare mutare este unica si incercam sa intelegem fiecare nevoie de-a dumneavoastra, astfel incat sa realizam mutarea intr-un mod cat mai profesionist si placut la cel mai mic pret. Va punem la dispozitie cele mai moderne echipamente si materiale de cea mai buna calitate pentru protectia obiectelor.Cutiile puse la dispozitie de catre firma noastra sunt speciale, destinate mutarilor de mobilier, scotch-ul si folia cu bule pentru departamentele IT (calculatoare, laptopuri, imprimante etc.) iar folia stretch si paturi de bumbac pentru mobilier fragil.Recomandam in majoritatea cazurilor o estimare a costurilor la locatia dumneavoastra pentru a stabili exact ce volum aveti de mutat, precum si personalul si materialele necesare mutarii. 

Contractul privind transportul de mobila 

Contractul semnat intre parti este garantia calitatii relocarii sediului de firma, precum asigurarea integitatii acestora. De asemenea, clauzele contractuale cu privire la relocarea in sine, reglementeaza obligatiile partilor cu privire la o buna colaborare, astfel incat, la finalul relocarii, fiecare dintre parti sa aiba satisfactia lucrului bine facut.

 

Procesul-verbal de receptionare a lucrarilor de transport mobila 

La finalizarea lucrarii de relocare se va intocmi un proces-verbal de receptionare a tuturor obiectelor relocate si se va consemna la rubrica ”observatii”, toate obiectiunile, daca acestea exista.

 

Plata serviciilor transportului de mobila 

Plata serviciilor de relocare sedii de firma se va efectua conform clauzelor contractuale ( cu OP sau numerar ) . Nu se accepta plata ”la termen”.

 

Se va acorda un discount de 10% clientilor care solicita a-2- a relocare a sediului de firma. La a-3-a solicitare a relocarii sediului de firma, clientii vor beneficia de un discount de 15%.

 

Alege mariatrans.ro si nu vei fi dezamagit!

Galerie foto
  • ...
  • ...