Maria Trans - Transport mobila Bucuresti - Constanta

Montaj mobila

Montam mobila cu echipa de profesionisti. Daca ati achizitionat mobila noua sau vreti sa relocati mobila veche, apelati la echipa de profesionisti specializati, cu scoli profesionale. Negocierea se face telefonic sau la fata locului, in functie de complexitatea si amploarea lucrarii.

Echipa noastra de montaj mobila are in dotare unelte de ultima generatie, adaptate la orice tip de elemente de montaj. Vor lucra cu atentie, astfel incat, serviciul oferit sa nu fie alterat de nemultumirea vreunui client. 

Dupa demontare, piesele de mobilier se vor ambala in folie sau cartoane, vor fi incarcate cu mare grija in camioanele noatre, special dotate pentru a transporta mobila. Transportul mobilei se va efectua cu atentie. Echipa de montaj mobila nu efectueaza servicii de reparatii sau modificari. Aceste servicii se vor efectua in ateliere autorizate.

 

Echipa noastra de tamplari priceputi avand o experienta de circa 15 ani de zile in domeniul asamblarii mobilei, va vine in ajutor si de data aceasta in situatiile des intalnite cand va achizitionati o mobila si intampinati probleme in asamblarea acesteia. 

Experienta anilor anteriori in operatiunile de montaj mobila  ne ofera certitudinea ca noi reprezentam solutia ideala pentru dvs !

Fie ca vorbim de asamblare mobila, demontare/montare mobila, decupare blat, prindere in perete , reparatii mobila, sau orice alte operatiuni de montaj mobila luam in calcul toate modele de la principalii producatori de mobila in realizarea unui montaj perfect! In acest caz vorbim  de tot ceea ce inseamna montaj mobila de bucatarie, montare living, montaj dormitor, instalare incorporabile, reparatii mobila de la producatori precum: Ikea, Dedeman, Praktiker, Jysk, Casa Rusu plus multi altii!

Galerie foto
  • ...