Tavi Com Prod Serv - Comercializare si montaj acoperisuri, Bucuresti

Montaj invelitori din tabla ondulata

T.C.P.S. monteaza tabla ondulata tip tigla metalica intr-o gama diversa de modele si culori ,furnizata de producatori care au patruns pe piata  romaneasca inca din anul 1994.

Marci ca : Lindab, Rukki, Coilprofil, Wetterbest, Bilka, Gerard se regasesc in portofoliul firmei, avand produse de calitate de la gama PREMIUM la MIDLE.

Sistemul de tabla ondulata metalica montat de TCPS este unul integral si complet care ofera clientului cateva avantaje:

  • este un sistem care se monteaza cu prinderi mecanice (surub cu garnitura de etansare de cauciuc) avand posibilitatea de inlocuire foarte rapida;
  • este un sistem complet care are in componenta :
    • sistem pluvial (jgheaburi si burlane);
    • folie anticondens;
    • suport de caroiaj – pentru fixarea tablei;
    • accesorii de tinichigerie  pt. inchiderile perimetrale (sorturile de inchidere).
  • este un sistem usor (~6kg/mp) care se preteaza a fi montat pe sarpante usoare indiferent de  inaltimea acoperisului.
  • Conditia tehnica de montaj pt. invelitoarea de tabla ondulata, minim ceruta de tehnologia de montaj, este ca panta acoperisului sa nu fie mai mica de 14°.

  • sistemul permite accesorizarea acestuia cu sisteme suplimentare de protectie :
    • impotriva alunecarilor de zapada – folosind garduri profesionale de oprire a zapezii si opritoare de zapada standard;
    • impotriva scurgerilor de curent electric generate de fulgere – sistemul permite montajul para-trasnetelor de orice tip;
    • impotriva inghetarii apei la nivel de jgheaburi si burlane – sistemul permite montarea instalatiilor de degivrare atat pe jgheab, cat si pe burlan;
    • impotriva infilltratiilor dn jurul cosurilor de fum care strapung acoperisul – sistemul permite executia sorturilor speciale de etansare in jurul cosurilor si montaj de elemente flexibile pentru aerisirile tehnologice.
  • TCPS monteaza sisteme de tabla ondulata tip tigla metalica integral cu toate accesoriile, inclusiv ferestre de mansarda si iesirile de acces pe acoperis.

    TCPS comanda special spre executie suportul de caroiaj, necesar fixari tablei ondulate, la ateliere specializate in prelucrarea lemnului, astfel incat sectiunea lemnului de 25×50 mm sa fie perfect egala la toate elementele necesare montajului.

    Numai asa geometria suportului va fi perfecta si va asigura o planeitate buna a tablelor ondulate.

    TCPS, in ateliere proprii, cu utilaje proprii si specialisti, poate executa orice sort de inchidere oricat de complicat ar fi profilul acestuia.

    Acest lucru permite etanseizarea acoperisului mult mai bine si mai sigur, asigurand beneficiarului mai multa siguranta in exploatarea invelitorii si nu in ultimul rand o economie insemnata la achizitia elemenetelor de etansare si tinichigerie.

    TCPS foloseste in montajul sistemului de tabla ondulata cele mai ridicate standarde de montaj. Aceste standarde sunt discutate si insusite periodic de echipele de montaj prin analize si cursuri permanente de montaj efectuate de specialistii firmei si nu in ultimul rand de specialistii produselor promovate.

    TCPS receptioneaza inainte de montaj fiecare sarpanta tinand cont ca pt. un montaj corect de invelitoare de tabla ondulata e nevoie ca sarpanta sa fie intr-o geometrie corecta.

    TCPS remediaza eventualele abateri de la geometrie sau imperfectiuni de executie ale sarpantei inainte de inceperea montajului de invelitoare.

    TCPS  monteaza sistemul din tabla ondulata la un pret corect si are ca obiective principale :

    • reducerea costurilor pt. beneficiar;
    • asigurarea perfecta a functionalitatii invelitorii;
    • punerea in evidenta a esteticii invelitorii;
    • asigurarea unei garantii reale si permanente. Garantia de montaj pentru invelitoare este de 5 ani de la semnarea procesului verbal de receptie.
    • promovarea sistemului complet cu toate accesoriile si sistemele complementare. Numai asa beneficiarul va putea sa beneficieze de toate avantajele sistemului de invelitorii cu tabla ondulata tip tigla metalica.
  • Montaj invelitori din tabla plana
  • T.C.P.S. monteaza tabla plana de diferite tipuri,culori si grosimi produsa  de marile concerne din domeniu,si comercializata in Romania  prin branduri  bine pozitionate pe piata invelitorilor.

    Producatori ca: SSAB, ARCELOR, MITAL comercializeaza tabla plana in Romania sub brandurile: Lindab, Aqua System; Rukki, Coilprofil, Rheinzink.

    TCPS comercializeaza si monteaza tabla plana, si este printre liderii de piata pe acest segment.

    TCPS monteaza tabla plana in trei sisteme clasice:

  • TABLA PLANA PROFILATA TIP “ CLICK”- este tabla plana cu falt mecanic unde panourile de tabla plana prefaltuite cu diferite lungimi se imbina mecanic pe longitudine printr-un singur click. Acoperisul cu panouri din tabla plana prefaltuita de tip CLICK genereaza estetic un acoperis asemanator cu cel classic din tabla plana dublu faltuita. TCPS monteaza invelitori cu tabla plana prefaltuita cu montatori specializati cu apte calitati de tinichigerie. Conditia minima care trebuie sa o indeplineasca un acoperis pe care se doreste un astfel de montaj este ca panta acoperisului sa fie de minim 14° si sa nu aiba o configuratie geometrica foarte complicata.
  • TCPS poate monta tabla plana tip CLICK direct pe acoperisul cu astereala sau pe un sistem de scanduri de reazem (80×25), nu dispuse orizontal si contrasipcii verticale (30x50mm).

  • TABLA PLANA DUBLU FALTUITA
  • TCPS –  monteaza cu mult profesionalism pe orice tip de sarpanta tabla plana dublu faltuita.

    TCPS – prefaltuieste in atelierele sale sau la locul de montaj cu utilaje proprii, orice lungime de tabla necesara configuratiei de montaj.

    Montarea panourilor prefaltuite pe acoperis se face cu prinderi mecanice in copci fixe si mobile, iar strangerea pe longitudinala a falturilor se face cu un utilaj special de inchidere.

    Materialul in dreptul coamei longitudinale va fi strans de doua ori (la dublu) asigurand o etanseitate intre doua panouri de tabla faltuita perfecta.

    TCPS – monteaza tabla plana faltuita pe orice acoperis a carui panta este mai mare de 2°-3°; sistemul asigurand etansarea perfecta indiferent de configuratia acoperisului.

    Sistemul de invelitori cu tabla plana dublu faltuita este cel mai sigur sistem in exploatare.

    Avantajele acestui sistem sunt superioare oricarui tip de invelitoare de tabla:

    • este elegant putand fi folosit atat la arhitectura moderna, dar mai ales la cea clasica;
    • estetica si adaptabilitatea materialului face ca acesta sa poata fi montat pe orice configuratie in cele mai frumoase culori;
    • durata de viata de peste  50 de ani, face ca acest tip de invelitoare sa fie considerat superior tuturor celorlalte tipuri de invelitori de tabla;
    • intretinerea invelitori din tabla dublu faltuita este simpla si nu necesita mentenanta;
    • stratul de poliester care protejeaza tabla la factori externi de mediu mareste durata de viata estetica;
    • este acoperisul cel mai performant chiar daca acesta este si cel mai scump.

    NU UITATI!!! Acoperisul unei case este cel mai important element si primul impotriva ploilor si a zapezilor!

    Acoperisul cu tabla dublu faltuita este cel mai sigur acoperis la infiltratii si este recomandat sa se monteze  cu o firma specializata. TCPS poate face aceste montaje la un inalt nivel tehnic.

  • TABLA PLANA TIP SOLZI – este invelitoarea din tabla plana cu cea mai mare atractivitate estetica. Valoarea artistica a invelitorilor cu solzi de diferite culori si marimi personalizeaza casele vechi si noi imbinand intr-un mod armonios clasicul efect al acestora cu tendintele moderne ale invelitorilor actuale.
  • TCPS – monteaza si reconditioneaza acoperisuri de monumente istorice cu tabla plana de zinc, cupru, inox sau Lindab PLX, executand simultan reparatii de sarpanta si sistem pluvial.

    Grija specialistilor pentru detaliu face ca orice restaurare sau inlocuire de invelitoare la monumente sa transmita celor ce iubesc istoria si timpurile adevarate ca TCPS poate sa dea viata, din nou, cladirilor a caror acoperisuri se pierd in negura timpului.

    Noi avem solutii sa facem aceste lucrari.

    TCPS – monteaza tabla plana tip solzi cu specialisti a caror vechime in domeniu depaseste zece ani. Specialistii firmei confectioneaza solzi de diferite forme, marimi si culori in atelierele firmei. Exista la nivelul firmei un atelier de creatie solzi unde se proiecteza si executa mostrele pentru fiecare model. Aici clasicul etern isi desfasoara paleta de modele si culori pe panouri de mostre pentru a putea convinge pe deplin alegerile clientilor nostrii.

    Galerie foto
    • ...