Tavi Com Prod Serv - Comercializare si montaj acoperisuri, Bucuresti

Servicii acoperisuri

TAVI COM  asigura consultanta de specialitate pentru toate lucrarile de executie din domeniul acoperisurilor.

Consultanta – se da pentru fiecare client la orice obiectiv al acestuia tinand cont de solicitarile clientului si numai dupa efectuarea constatarii.

Consultanta  – propune  solutii posibile pentru realizarea cerintelor clientului, tinand cont de potentialul financiar al acestuia respecand raportul calitate – pret in favoarea clientului.Propunerile facute in urma consultatiei nu pot fi obligatorii  si finale  pentru client. Ele sunt recomandari tehnice si financiare care informeaza clientul dar nu il si obliga.

Consultanta  este efectuata de specialist in domeniu cu multa experienta si  practica.

Consultanta –  se poate efectua  fata de  un proiect existent, fata de un  viitor proiect, sau fata de un obiectiv  inceput care se cere a fi finalizat.In urma consultantei se pot schimba  sau completa  solutii tehnice existente sau  viitoare, respectiv  se pot confirma materialele alese sau se pot recomanda  altele tinand cont de solicitarile clientului.

Toate schimbarile se fac in concurs cu opiniile tehnice ale arhitectului, ale proiectantului de rezistenta si nu in ultimul rand ale clientului.Consultant efectuata de specialistii nostril  este obsolut necesara  in optimizarea costurilor clientului.Pentru consultanta va stau  la dispozitie  doi  ingineri cu multa experienta in domeniul constructiilor  dar mai ales in domeniul acoperisurilor, ing. Dan Manta si ing. Valeria Pricop  va  asteapata.

 CONSTATARE

 VANZARE

MONTAJ

INTRETINERE

LOGISTICA

Galerie foto
  • ...