Tavi Com Prod Serv - Comercializare si montaj acoperisuri, Bucuresti

Despre Tavi Com Prod Serv

Prin intermediul acestui site, dorim sa punem la dispozitia domniilor voastre un modern instrument de contact, informare si nu in ultimul rand  de observare curenta si in detaliu a activitatii companiei noastre.

Scopul acestui site este de a imbunatati relatiile noastre cu CLIENTII si PARTENERII nostri, precum si cu oricine ar dori sa ne cunoasca. Dorim sa va multumim pentru interesul acordat fata de activitatiile desfasurate de noi si va invitam sa ne contactati pentru orice detaliu ce va este  necesar.

Intrebarile dumneavoastra vor primi raspunsuri bine fundamentate tehnic in timp optim, acestea fiind abordate de noi cu toata seriozitatea.Unii  dintre domniile voastre ne-au cunoscut, alti urmeaza sa ne cunoasca.Pentru fiecare suntem deschisi si ne prezentam cu multa placere.

  TAVI COM PROD SERV  a fost achizitionata in anul 1996, avand un domeniu de activitate restrans si timid. Eram la inceput.

In timp, activitatea firmei s-a orientat catre domeniul constructiilor, iar in anul 2000 principalul obiectiv  de activitate in debutul firmei pe acest domeniu a fost comercializarea caramiziilor POROTHERM. Doi ani mai tarziu firma preia in completarea domeniului de activitate distributia de tigla ceramica de tip TONDACH, fiind unul dintre putini importatori directi ai acestui produs.

Nu trebuie uitat ca extinderea obiectului de activitate s-a facut in urma unui studiu de piata aprofundat si a furnizat concluzii de baza in favoarea  extinderii acestuia. In foarte scurt timp activitatea firmei s-a dezvoltat printr-o diversificare a comercializari si a altor produse din domeniul constructiilor, precum si o asimilare a serviciilor pentru clienti.

Astazi firma comercializeaza produse de calitate furnizate de marile  concerne si fabrici in domeniu, precum: Tondach; Lindab; Creaton; Baumit; Velux; Metigla; Delta; Bramac; Schiedel; Tona; Austrotherm, etc.

Politica de vanzare si strategia de dezvoltare a firmei a facut ca aceasta sa fie printre primele din Bucuresti in domeniul acoperisurilor rezidentiale. In timp, complementar proceselor de vanzare s-au adaugat serviciile de executie de inalta calitate.

Paleta de produse si servicii oferita spre vanzare cumparatorilor a dus la  infiintarea in cadrul companiei a doua divizii de comercializare  de produse si servicii:

DIVIZIA ACOPERISURI–  care comercializeaza si monteaza produse necesare acoperisurilor de orice tip.

DIVIZIA FINISAJE–  care comercializeaza materiale de constructii privind  finisaje  exterioare si interioare  necesare oricarui tip de imobil rezidential.

Toate produsele  comercializate  de catre  firma TAVI COM PROD SERV se pot achizitiona si ONLINE prin magazinul  firmei, accesand site-ul www.acoperisuriieftine.ro .

Produsele si serviciile societatii au la baza conceptul de marca si calitate garantata. Acestea sunt aturiile cu care compania a patruns, s-a dezvoltat si mentinut pe piata. Competitivitatea firmei poate fi confirmata de rezultatele acesteia, si nu in ultimul rand de paleta de clienti pe care i-a avut permanent.

Astazi cifra de afaceri a firmei ne  indreptateste  sa privim  in perspectiva  si sa gandim ca noi putem fi cei  ALESI !

Si….NU UITATI: NOI VINDEM SOLUTII !

Galerie foto
  • ...