Mortimer English Club - Cursuri limba engleza Bucuresti

Cursuri de engleza pentru copii

Personajul nostru, Mortimer, îi însoteste pe copii pe parcursul lectiilor. Mortimer, alintat “Morty”, este un baiat care traieste în vremea cavalerilor. Urmare a unei erori de magie a unchiului si profesorului lui, pe nume Godfrey, el calatoreste în timp pâna în zilele noastre.

Cu el sunt profesorul sau si cei mai buni prieteni ai lui, dragonul Malcolm si liliacul Betty. Copiii sunt pur si simplu fermecati de Morty si prietenii lui, precum si de aventurile prin care trec împreuna.
Engleza pentru cei mici ("English for Minis")
Curs pentru începatori cu vârste între 2 si 4 ani
La vârste fragede copiii învata engleza intuitiv, cu aceeasi usurinta cu care au învatat limba materna. La început, se pune accent pe întelegerea limbii si rostirea cuvintelor individual. Vocabularul se dezvolta încet, dar constant, prin jocuri si cântece adecvate vârstei, astfel încât copiii sa poata folosi propozitii scurte, simple.

Materialele de predare transforma lectiile în experiente deosebite. Tânarul nostru cavaler, Morty îi cucereste pe copii si îi conduce catre o noua lume incitanta, cea a limbilor straine, învatând cu toate simturile si prin amuzament. Cu ajutorul activitatilor si jocurilor noastre special concepute, a imaginilor frumos ilustrate si a povestirilor incitante, va vom încuraja copilul sa iubeasca limba engleza si sa o foloseasca în mod natural. Copiilor le place sa ia parte la conversatii – chiar si în engleza!

Cursurile se desfasoara în grupuri mici, împartite în functie de vârsta, de aproximativ 4 – 6 copii. Pâna la integrarea copilului tau în noul grup, poate fi util ca unul din parinti sa ia parte la lectii.

Suportul de curs contine 2 carti de activitati, 1 carte de povestiri, 1 carte de colorat, 1 brosura cu autocolante, 2 CD-uri audio si geanta Mortimer English Club.

Puteti gasi mai multe informatii despre materialele noastre aici. 

De-a lungul cursului nostru „English for Minis”, acoperim subiecte interesante, potrivite pentru copii. În plus, copiii se familiarizeaza cu multe melodii tipic englezesti si scurte poezii. Gramatica se asimileaza intuitiv în timpul activitatilor jucause din lectii.     

Odata ce au împlinit vârsta de 4 ani, copiii pot urma modulul “Engleza pentru copii”.                                                                       
 
 
Engleza pentru copii ("English for Children")
Cursuri pentru începatori si avansati cu vârste între 4 si 10 ani
Este usor sa înveti limba engleza alaturi de tânarul cavaler Morty! Fiecare copil va fi încurajat sa învete engleza prin joc si activitati atractive, în grupuri mici împartite în functie de vârsta. În prima faza copiii învata sa înteleaga si sa pronunte cuvinte si propozitii scurte repetând cântece, poezii, conversatii si povesti – totul în engleza, desigur. Dupa o perioada relativ scurta, copiii pot cânta cu usurinta cântece în engleza, pot avea conversatii simple si pot întelege povestiri scurte. Copiii învata gramatica de baza intuitiv si o vor consolida prin jocuri si exercitii adecvate. Citirea, scrierea si regulile gramaticale sunt adaugate în functie de vârsta si nivel. Cursurile se desfasoara în grupuri mici, împartite în functie de vârsta, de aproximativ 4 – 8 copii. Materialele de curs reprezinta un suport optim si eficient, fiind îmbogatite cu exercitii simple de citire, scriere si gramatica.Nivelul 1 contine: 4 carti de activitati, 1 brosura cu autocolante, 1 CD audio si geanta Mortimer English Club
Nivelul 2 contine: 4 carti de activitati, 1 brosura cu autocolante si 1 CD audio
Nivelul 3 contine: 2 carti de activitati, 1 brosura cu autocolante si 1 CD audio.

Puteti gasi mai multe informatii despre materialele noastre aici. Cu fiecare nivel, vocabularul copiilor creste cu aproximativ 500 de cuvinte. Cursul de nivel 1 este potrivit pentru începatori sau pentru absolventii modulului “English for Minis”.                                       
Acest modul se poate continua cu “English for Cool Kids” sau “Fit for English”.

Vârsta de învatare: 4 – 10 ani. Primii sase ani din viata unui copil sunt cei mai importanti pentru dezvoltarea creierului uman. În aceasta perioada de timp, toate conexiunile importante dintre celulele individuale ale creierului sunt create în creier. Cu cât copilul mic primeste mai multe influente, cu atât creierul se dezvolta mai divers. Studiile au demonstrat ca învatarea unei a doua limbi la aceasta vârsta influenteaza pozitiv dezvoltarea si inteligenta. Dar chiar si dupa vârsta de sase ani, o a doua limba poate fi învatata fara efort si aproape fara accent. Cu toate acestea, capacitatea de a învata fara efort se pierde iremediabil la începutul pubertatii – în jurul vârstei de 11 ani. Daca copilul a învatat deja o a doua limba la vârsta prescolara si primara, acesta are un mare avantaj în viata ulterioara în timpul lectiilor la scoala: copilul a dobândit deja cunostinte cuprinzatoare si se poate pregati pentru învatarea complexa într-un mod simplu si relaxat.

Galerie foto
  • ...