Mortimer English Club - Cursuri limba engleza Bucuresti

Cursuri engleza pentru elevi

Îmbunatateste-ti cunostintele de limba engleza deprinse la scoala!
Pentru noi este important ca elevii nostri sa învete cu placere!
Reusim acest lucru multumita metodelor noastre de predare special concepute. Notiunile de gramatica sunt explicate clar si consolidate prin multe jocuri si exercitii. Povestirile cu Morty si prietenii sai ajuta la îmbogatirea vocabularului. De-a lungul lectiilor, profesorii nostri special pregatiti încurajeaza comunicarea activa în limba engleza.Învata fara presiune si elimina orice lacuna aparuta!
Cursuri individuale pentru elevii care necesita sprijin suplimentar!
Învatare activa si practica!
Suport pentru elevii care doresc sa învete mai mult!
 
English for Cool Kids
Cursuri pentru elevi cu vârste între 8 si 11 ani
Pentru elevii care au dobândit deja cunostinte de baza de limba engleza – fie la scoala primara, fie la Mortimer – “English for Cool Kids” este cursul perfect. Povestile fantastice, jocurile si o multime de exercitii de citit si scris transforma învatarea limbii engleze într-o experienta pozitiva. Gramatica de baza este predata eficient prin jocuri si o multime de exercitii. Copilul dumneavoastra va deveni încrezator atunci când foloseste limba engleza astfel încât va reusi sa vorbeasca liber în engleza cu naturalete.

Cea mai buna pregatire posibila pentru ciclul gimnazial
Cursuri adecvate copiilor în grupuri mici
Lectii vii, stimulante, distractive
Materiale didactice fantastice cu o multime de exercitii de lectura, scriere si gramatica
Fii capabil sa vorbesti, sa citesti si sa întelegi engleza
Potrivit pentru scoala secundara: cursuri pregatitoare pentru elevii din scoala primara

Suportul de curs îmbina notiunile de vocabular care sunt îmbogatite gratie întâmplarilor captivante din povestirile despre Mortimer si prietenii sai cu cunostintele gramaticale de baza. Bineînteles, antrenam si capacitatea de citire si scriere. Accentul principal cade pe conversatie, asa încât copilul dumneavoastra va învata sa comunice liber în limba engleza fiind atras de noile subiecte si jocurile educationale inovatoare. Lectiile se desfasoara în grupuri mici de circa 4 – 8 elevi, împartiti în functie de vârsta. Acest curs este potrivit pentru toti copiii, indiferent de nivelul de cunostinte de limba engleza. Modulul “English for Cool Kids” este disponibil pentru doua niveluri: “English for Cool Kids 1” si “English for Cool Kids 2”. Fiecare dintre ele contine: 1 carte de activitati, brosura cu autocolante si 1 CD audio si acopera teme variate si interesante, precum si notiuni elementare de gramatica.
 
 
 
Fit for English
Cursuri pentru tineri cu vârste între 9 si 16 ani
Pregateste-te pentru viata! Daca te descurci sa vorbesti si sa întelegi engleza, poti afla mai multe despre lume. Profesori cu experienta Mortimer îi sustin pe studentii nostri pentru a-si largi, îmbunatati si consolida cunostintele de limba engleza.

Reusim acest lucru multumita metodei personalizate de predare pe care o folosim. Regulile gramaticale sunt explicate foarte clar si exemplificate prin multe exercitii si jocuri, fara memorare mecanica si plictisitoare. Conversatia în engleza este un alt element foarte important în cursurile noastre. Profesorii nostri specializati predau unor grupuri mici sau chiar individual.

Începând cu clasa a 5-a, programa scolara include deja numeroase subiecte de gramatica. Noi le includem în lectiile noastre, le explicam si exemplificam. Când un elev nu întelege si nu stapâneste regulile gramaticale de baza, el nu poate parcurge lectiile mai complexe ce vor urma, fara a întâmpina probleme majore. Lacunele vor deveni tot mai mari în anii urmatori si, ca urmare, notele obtinute vor avea de suferit. Într-un asemenea moment, este important sa se exerseze la clasa nu numai temele curente, ci si sa se insiste pe clarificarea lacunelor din gramatica de baza.

Asteptarile profesorilor cresc considerabil dupa absolvirea scolii primare. Numarul mare de ore si programa densa nu lasa prea mult loc dezvoltarii individului în ciclul gimnazial. În mare, cunostintele teoretice sunt predate la scoala. La Mortimer am dezvoltat un concept practic care îi pune pe copiii nostri în postura de a folosi limba engleza în mod activ, liber, creativ si fara inhibitii – similar contextelor de fiecare zi.

Lectiile se desfasoara în grupuri mici de circa 4 – 8 elevi, împartiti în functie de vârsta. 

Modulul “Fit for English” este disponibil pentru trei niveluri. Primul nivel este potrivit pentru începatori sau cei care au parcurs modulul “English for Children”.

Galerie foto
  • ...