Mortimer English Club - Cursuri limba engleza Bucuresti

Cursuri engleza pentru adulti

Cursuri pentru toate vârstele, cu sau fara cunostinte anterioare de engleza!
Engleza face parte din viata moderna, ne permite sa întelegem lumea si ne ajuta sa ne largim orizonturile. La locul de munca, pe internet sau când calatoriti, engleza deschide usi si ne da elan.

Cursuri în grupuri mici sau cursuri individuale.
Învatare practica, fara presiune.
Metode si jocuri educative special dezvoltate.
Exersati vorbirea libera în engleza alaturi de cursanti de vârste si nivel apropiat.
Cursuri pentru studenti vârstnici cu un ritm de învatare adecvat.

La Mortimer puteti învata limba engleza sau va puteti îmbogati cunostintele fara nicio presiune. Veti învata limba engleza cu placere, indiferent daca intentionati o vacanta în strainatate sau doriti sa progresati pe plan profesional. Accentul se pune în principal pe vorbirea libera si întelegerea limbii. Desigur ca gramatica necesara se întrepatrunde între acestea. Totusi, ea nu este principala preocupare în cursurile noastre. Rolurile scurte, exercitiile conversationale si jocurile special concepute confera lectiilor varietate si intensitate.

Oferim o gama larga de oportunitati pentru cursantii de toate vârstele – indiferent daca aveti sau nu cunostinte anterioare de limba engleza. Formatorii nostri ofera cursuri pentru începatori, nivel mediu sau avansati.

Lectiile si materialele didactice de înalta calitate sunt conforme cu CEFR (Cadrul european comun de referinta pentru limbi). Cursantii primesc materialele de studiu ce constau în carti de exercitii, jocuri si CD-uri înregistrate de catre vorbitori nativi de engleza. Dupa numai un an de studiu cu noi, veti avea un vocabular activ de aproximativ 600 de cuvinte.

Galerie foto
  • ...