Gradinita Pick Me Academy

Curriculum gradinita

Curriculum-ul propus de Pick Me Academy are la baza standarde educationale inalte, care, la randul lor, au ca scop pregatirea copiilor pentru un viitor necunoscut lor in momentul actual si totodata le ofera cunostiintele necesare pentru obtinerea unor potentiale slujbe intr-o lume aflata in perpetua schimbare.

Curricula britanica le ofera profesionistilor posibilitatea de a preda materiile intr-o maniera creativa, de a colabora atat in interiorul scolii cat si cu alte scoli, sa impartaseasca cele mai bune practice si sa exploreze impreuna procesul de invatare. Atat profesorii cat si asistentii educatori vor impartasi cele mai bune si cele mai utile informatii in scopul planificarii “unei calatorii catre invatare” pentru copii cu varste cuprinse intre 1,6 si 7 ani, asigurandu-se ca trecerea de la gradinita la scoala este cat se poate de usoara si de suava.

Fiecare copil este angrenat intr-un process educational general. Fiecare profesor si asistent educator va fi responsabil de prezentarea elementelor cheie ale vietii de zi cu zi : matematica si literatura. Incercam sa aducem inauntrul salii de clasa elemente din viata reala facand procesul de invatare cat mai relevant si ajutandu-i astfel pe cei mici sa puna in practica elementele invatate.

Curricula Pick Me Academy creaza un echilibru intre cunostinte si activitati si se defineste prin capacitate, principii, experiente si rezultate. Toate acestea isi propun sa dezvolte elevi eminenti , indivizi increzatori si cetateni responsabili.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0726000640
Str. Slt. Pompiliu Manoliu, nr. 7, sector 2, Bucuresti
Distribuie