Piperea si Asociatii - Societate Civila Profesionala de Avocati Bucuresti

Insolventa

Activitatea noastra în insolventa a plecat de la client. De la cerintele sale. Indiferent cât de vasta este specializarea, clientul vine întotdeauna cu ceva nou.

În domeniul insolventei, lichidarii si reorganizarii judiciare, am luat în considerare toate aspectele activitatii debitorilor si am pus accent pe identificarea zonelor cu potential real de restructurare în conditii de profitabilitate.

Am reusit sa construim strategii unice în domeniul insolventei numai datorita experientei lui Gheorghe Piperea, cel mai bun avocat în insolventa si faliment, vice-presedinte al Uniunii Nationale a Practicienilor în Insolventa din România si profesor de Dreptul Insolventei la Universitatea din Bucuresti. Forta experientei.

Pentru clientii nostri concepem si elaboram cererile pentru deschiderea procedurii de insolventa, faliment sau reorganizare judiciara. Oferim asistenta pentru anularea actelor frauduloase si pentru conceperea cererilor creditorilor. Acordam asistenta indiferent de pozitia clientilor (administratori, lichidatori judiciari, creditori, debitori, beneficiari colaterali) si pe toata durata procedurii de reorganizare judiciara, lichidare sau de restructurare.

O dimensiune importanta a activitatii "Piperea & Asociatii" este preluarea societatilor aflate în procedura de reorganizare si faliment, o activitate complexa de nisa în care interfereaza mai multe domenii ale dreptului. Servicii personalizate.

Galerie foto
  • ...