Piperea si Asociatii - Societate Civila Profesionala de Avocati Bucuresti

Drept Societar

Succesul societatilor comerciale depinde de strategie, organizare si aplicarea planurilor de management. Managerul unei companii doreste rezultate imediate. Unul dintre credo-urile noastre este salvarea timpului clientului si astfel se formeaza o convergenta de interese între client si avocat. Avocatii "Piperea & Asociatii" sunt pregatiti sa ofere o paleta extinsa de servicii juridice în domeniul comercial care asigura succesul societatilor pe tot parcursul activitatii lor. De fapt, asta cautam. Succesul. Descoperim si obtinem succesul.

Acordam asistenta juridica privind activitatile societatilor comerciale: înfiintari, fuziuni, dizolvari si lichidari. Oferim consultanta în vederea înfiintarii unei societati comerciale, servicii de redactare a actelor constitutive si de înregistrare a acestora la institutiile competente. De asemenea, serviciile noastre includ obtinerea de autorizatii necesare înfiintarii si functionarii societatilor comerciale si amendarea actelor constitutive.

Serviciile de asistenta juridica presupun si administrarea societatii, conceperea contractului de management al societatii, participarea si sprijinul logistic acordat la adunarea generala a asociatilor si la consiliul de administratie. Pe scurt- administrare judicioasa.

Practica societatii noastre include si asistenta juridica în cazul negocierii si al redactarii contractelor comerciale încheiate de catre client, asistenta la birourile notariale în cazul contractelor în forma autentica, asistenta în redactarea contractelor de distributie pentru implementarea retelei de distribuire a produselor sau a serviciilor. Nu în ultimul rând, avocatii nostri ofera asistenta privind aspectele concurentiale: concentrari economice, întelegeri monopoliste, concurenta neloiala, abuz de pozitie dominanta, precum si activitate de due diligence. Nu ne temem.

E important sa te poti baza pe cineva. Uneori, parteneriatul este mai important decât rezultatul în sine. Este si motivul pentru care am dezvoltat, la "Piperea & Asociatii", o alta dimensiune a serviciilor noastre de drept comercial: înfiintari societati comerciale, fuziuni societati comerciale, lichidari societati comerciale, dizolvari societati comerciale, asistenta si reprezentare în fata instantei de judecata si a instantelor arbitrale în cazul litigiilor rezultate din raporturile dintre societate si alti agenti economici, dar si în cazul litigiilor determinate de raporturile interne ale societatii. Conteaza pe noi.

Galerie foto
  • ...