Piperea si Asociatii - Societate Civila Profesionala de Avocati Bucuresti

Sanatate si farmacie

Când asezi o caramida si te lauzi, nu te asculta nimeni. Când construiesti o casa, povestea devine interesanta. "Piperea & Asociatii" a contribuit la întocmirea actelor normative care reglementeaza domeniul sanatatii în integralitatea sa, în primul rând prin activitatea pro bono desfasurata de catre fondatorul Gheorghe Piperea si în al doilea rând prin serviciile de consultanta în domeniul farmaceutic oferite de echipa noastra de specialisti.

Putem spune ca avem o experienta solida în asistenta juridica pentru companiile farmaceutice si nu numai, tradusa prin elaborarea primului proiect de act normativ pentru reglementarea Agentiei Nationale a Medicamentului, sau amendamentele la proiectul Legii privind reforma în domeniul sanatatii. Am fost implicati într-un amplu proiect de consultanta pentru implementarea Legii privind reforma în domeniul sanatatii. Totul e mai bine decât putin.

În cadrul proiectului "Technical Assistance for The Revision of The Legislation on Health" am redactat, avizat si amendat toate actele normative reprezentînd legislatia secundara necesara implementarii dispozitiilor legii, care a reformat si continua sa reformeze sistemul sanitar românesc.

Aceasta activitate are ca fundament cunoasterea legislatiei comunitare si urmareste alinierea legislatiei nationale la legislatia comunitara, ceea ce face ca "Piperea & Asociatii" sa fie cea mai buna firma de avocatura în reglementarea domeniului sanatatii si în activitatile de consultanta în domeniul farmaceutic. Acordam asistenta juridica nu doar institutiilor publice implicate, ci si companiilor farmaceutice, sau oricaror persoane juridice care desfasoara activitati legate în mod direct sau indirect de actul medical. Porneste cu cei mai buni.

Galerie foto
  • ...