Curatare chimica profesionala centrale si calorifere

Service aer conditionat

...
Service aer conditionat

Reparatii aer conditionat, încarcare freon aer conditionat, service, igienizare, dezinfectare
Cauti pe cineva sa–ti repare aparatul de aer conditionat ? Ai nevoie de un instalator de aparate de climatizare de resedinta ?

Reparam Aparate de Aer Conditionat indiferent de marca si model. Rapiditate,profesionalism si preturi mici.

În cadrul “ ÎNTRETINERE – REVIZIE – AER CONDITIONAT ” avem o promotie legata de curatarea, dezinfectarea si verificarea instalatiilor de climatizare, operatia de ÎNTRETINERE si DEZINFECTARE BACTERIOLOGICA . Scopul principal este protejarea dumneavoastra si a familiei împotriva bacteriei LEGIONELLA care se dezvolta în aparatele de aer conditionat si provoaca boli grave ale aparatului respirator.

– Starea de curatenie a componentelor unitatii interne si a celei externe.

– Diagnosticarea starii de functionare a unitati interne si externe prin verificarea compresorului,starea traseului frigorific,parametri agentului frigorific,starea racordurilor.

– Fara o întretinere periodica, creste riscul de a avea o defectiune majora si chiar o cadere totala a echipamentelor de care depinde confortul dumneavoastra.

– Când echipamentele functioneaza la mai putin de eficienta maxima, consumul de energie electrica poate sa fie mai mare decât ar în mod normal.

– Cheltuielile de întretinere sunt mai mici decât cele de reparare sau înlocuire completa a unui echipament distrus de o exploatare neglijenta!