BIT WinDoors - Usi de garaj, usi industriale, bariere, automatizari de porti, Bucuresti

Usi industriale

...
Usi industriale sectionale

Usi industriale sectionale WinDoors ® - SIPU

WINDOORS® - SIPU sunt usi sectionale industriale de foarte buna calitate. Sunt confectionate din panouri tip sandwich, grosime 40 mm izolate termic cu spuma poliuretanica de inalta densitate. Suprafetele panourilor sunt finisate tip STUCCO asigurand un grad ridicat de rezistenta la lovituri si protejate cu vopsea poliesterica in culorile alb si maro ca varianta standard si orice culoare din gama RAL ca optiune. Garniturile de etansare intre panouri si de pe pe toate cele 4 laturi ale usii asigura o protectie absoluta fata de exterior. Panourile au o garantie de 10 ani impotriva coroziunii si ruperii in conditiile unei utilizari corecte.

...
Usi industriale speciale

Usa batanta din PVC Metaflex PM-W

Usile speciale flexibile METAFLEX PM-W cu una sau doua aripi sunt concepute pentru coridoare prin care se muta frecvent obiecte. Ideale pentru industria alimentara dar si pentru alte industrii, sunt concepute pentru a minimiza schimbul de aer. Totodata asigura si limitarea la maximum a fluctuatiilor de temperatura, daca usa PM-W este instalata in spatele usii glisante din congelator sau frigider.

...
Usi rapide PVC pliante/tip rulou

Instant Pass este o usa plianta rapida speciala pentru exterior, eficienta impotriva intemperiilor. Cortina din PVC este echipata cu ramforsari transversale construite din fibra de sticla in tevi de otel pentru o rezistenta adecvata. Prezinta garnituri la capetele tevilor pentru evitarea ruperii si reducerea zgomotului.

Cadrul exterior este construit din tabla din otel galvanizat si vopsit, format din doua tronsoane cu rol de ghidaje si baza de sprijin. Platforma de sus este prevazuta cu capac, in care sa afla mecanismul de pliere