BIT WinDoors - Usi de garaj, usi industriale, bariere, automatizari de porti, Bucuresti

Rulouri si grilaje

...
Rulouri lamelare WinDoors RS

Usi tip Rulou, lamelare izolate/neizolate cu lamele din tabla otel galvanizat, simple sau perforate, plate sau convexe.

Usile rulou pot fi prevazute cu maner din bara de otel pentru actionare manuala sau pot fi echipate cu motor de actionare montat pe axul central al ruloului.

Pentru etansarea la pardoseala, usa rulou este prevazuta cu garnitura EPDM fixata pe lamela inferioara a ruloului.

Optional, usile rulou pot fi vopsite in orice culoare din gama RAL.

Usile rulou lamelar sunt potrivite pentru securizarea magazinelor sau in spatii in care este necesar un grad mai mare de securitate.

...
Rulouri grilaje WinDoors RG

Rulou grilaj metalic standard din tuburi din otel galvanizat cu diametrul de 14..18 mm, avand dimensiunea ochiurilor de 120/140mm. Pentru actionare manuala, grilajul metalic tip rulou poate fi prevazut cu maner din bara de otel. Rulourile grilaje metalice pot fi echipate si cu motor de actionare montat pe axul central al grilajului rulou. Optional, grilajele metalice tip rulou pot fi vopsite in orice culoare din gama RAL. Rulourile tip grilaj metalic sunt potrivite pentru asigurarea securitatii magazinelor, oferind in acelasi timp un maxim de luminozitate si o foarte buna ventilatie a acestora.

 

...
Cortine rezistente la foc

Cortina de foc a fost conceputa pentru a preveni raspandirea focului si se deruleaza automat sub actiunea gravitatii atunci cand se declanseaza alarma de incendiu.  Cortinele antifoc de la Northern Fire & Smoke sunt ultimele sisteme in materie de protectie impotriva focului care se adauga produselor existente la Northern Doors (UK). Putem oferi clientului intregul pachet de securitate impotriva focului si fumului.