BIT WinDoors - Usi de garaj, usi industriale, bariere, automatizari de porti, Bucuresti

Service si mentenanta

...
Revizii

Efectuam revizii pentru usi de garaj, usi industriale, usi automate glisante si batante, usi rotative, porti automate, bariere, echipamente de control acces

In cadrul unei revizii, controlam buna functionare a echipamentului, curatam subansamblurile murdare, depistam piesele cu uzura avansata sau defecte si propunem clientului inlocuirea lor. In acest fel, prevenim aparitia defectelor care duc la nefunctionarea echipamentului.

Reviziile pot fi efectuate la cerere sau in cadrul unui abonament la mentenanta preventiva

...
Reparatii la cerere

Efectuam reparatii si orice alte operatiuni de service pentru usi de garaj, usi industriale, usi automate glisante si batante, usi rotative, turnicheti, bariere, echipamente de control acces

Ne deplasam la sediul beneficiarului oriunde in tara si reparam usi, porti, bariere (orice cai de acces motorizate si automatizate), atat cele produse de noi, cat si alte marci.

Pentru usile produse, asamblate sau importate de noi, (marcile pe care le gasiti pe site-ul nostru), avem un stoc impresionant de piese de schimb si putem rezolva aproape orice defectiune pe loc sau in maximum 48 de ore. Pentru alte marci de usi, viteza de rezolvare depinde de existenta pieselor pe stoc in tara.

Reparatia implica un tarif fix de "deplasare-constatare", care include deplasarea oriunde pe raza municipiului Bucuresti (si a altor cateva orase din tara in care avem colaboratori), si o jumatate de ora de manopera. Peste acest tarif fix, se adauga tariful corespunzator manoperei suplimentare, daca exista, si a kilometrilor suplimentari, daca exista.

 Prestam aceste servicii de reparatii, cu prioritate clientilor nostri abonati cu contracte de mentenanta, dar si altor clienti diversi.