Coding Hub - cursuri programare, robotica Bucuresti

Cyber kids 13-15 ani

...
Graphic Design (suita Adobe-Photoshop, Illustrator si Indesign)

Primul curs se concentreaza pe latura artistica a adolescentilor. Vom învata împreuna sa folosim suita Adobe pentru a realiza materiale grafice: design de logo, carti de vizita, brosuri, flyere, etc.

Pe lânga învatarea functiilor si modului de functionare ale acestor instrumente de lucru, copiii îsi vor fixa cunostintele de design: contrast, echilibru, accent, proportie, ierarhie, repetitie, ritm, model, spatiu alb, miscare, varietate si unitate.

...
Game Development (Unity, Unreal Engine, Notiuni de C++)

E vârsta la care copiii sunt pasionati de jocuri. Unii au chiar foarte mari probleme de concentrare si ajung chiar sa dezvolte o dependenta de jocurile pe calculator. Prin urmare, încercam sa îndreptam atentia copiilor, de la a fi simplu consumator de jocuri, la a fi creatorul propriului joc. E o schimbare de paradigma prin care copiii se autodisciplineaza si în acelasi timp învata. În acelasi timp învata si notiuni de programare din limbajul C++. În plus, pentru ca majoritatea jocurilor se realizeaza în echipa, copiii îsi vor dezvolta mai mult abilitatile de comunicare si socializare.

 

...
WEB DEVELOPMENT

Acest curs se adreseaza în primul rând adolescentilor care au trecut de nivelul de începatori si au parcurs modulele de Wordpress, WIX, HTML, CSS si JS. Cu toate cunostintele acumulate, vom învata de data aceasta sa construim un site direct în cod, fara sa ne mai folosim de constructori.

În plus, nu ne vom limita la scrierea codului, ci vom trece prin tot procesul crearii unui website profesionist - de la cum sa cumparam domeniu si hosting, cum sa implementam codul, sa îl publicam si sa facem mentenanta.

...
Adobe Premiere + Notiuni de Editare Video si Content

Revenim în acest ultim curs la latura mai artistica a adolescentilor. Desi nu toti îsi doresc sa devina YouTuberi si nu ne propunem sa facem asta, majoritatea copiilor e interesata de efecte vizuale si editare video.

Pentru a le realiza si a da personalitate video-urilor pe care le editam, vom învata cum sa ne folosim de un alt instrument din suita Adobe si anume After Effects + Adobe Premiere si alte programe de editare video accesibile inclusiv pe telefonul mobil. Vom învata cum sa facem scurte intro-uri, reclame, video-uri de prezentare sau vlog-uri.

  • Un minim de 8 copiii inscrisi pentru formarea grupelor.