Coding Hub - cursuri programare, robotica Bucuresti

Programatorii viitorului 16-18 ani

...
JAVA DEVELOPMENT (Software Engineer)

Cursul de Java este unul dintre cele mai populare în rândul tinerilor, pentru ca exista foarte multi angajatori pe piata în cautare de specialisti în acest limbaj de programare.

Tinerii vor învata unul dintre cele mai utilizate framework-uri de Java, numit SpringBoot. Se va pune accent pe lucrul în echipa pentru a simula modul real în care se lucreaza într-o echipa de IT-isti în companii. Dupa ce înteleg modalitatea de a lucra în echipa, vor aplica conceptele de programare în limbajul JAVA învatate si vor lucra la dezvoltarea unei aplicatii mobile de la 0. Vor învata atât partea de front-end, cât si cea de back-end. De asemenea, vor învata cum sa prezinte prototipul aplicatiei si cum sa o faca disponibila pe Google Play si App store.

...
MARKETING DIGITAL ( Specialist in Marketing Digital & UX Designer)

Nu e de ajuns sa faci cea mai performanta aplicatie sau solutie software. Pentru ca lumea sa auda de ea, e nevoie de marketing. În acest curs, copiii se vor familiariza cu notiuni elementare de marketing aplicat. Apoi se vor concentra pe modul în care marketing-ul ajuta firmele de IT sa îsi promoveze produsele si serviciile, prin campanii online si offline.

Astfel, adolescentii vor învata cum sa realizeze si sa implementeze o strategie de marketing prin intermediul retelelor de socializare: Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, etc.

...
UX DESIGN

Un curs realizat special pentru tinerii care sunt familiarizati cu notiuni element are de design si care îsi doresc sa treaca la etapa urmatoare în drumul lor catre o cariera de graphic designeri.

Tinerii vor învata conceptele fundamentale de UX design: research, wireframes, prototipuri, etc. De asemenea, vor învata principalele platforme de UX – Adobe XD si Figma.

La partea practica, copiii vor lucra la UX-ul unei aplicatii sau a unui website ales de ei, trecând prin toate etapele unui proiect adevarat. Idee, wireframe, prototip, implementare, testare, mentenanta.