Dhn - Mocheta, jaluzele, rulouri exterioare, linoleum Bucuresti

Tamplarie Pvc-Al

...
USA AUTOMATA PENTRU SPITAL

Montam cu profesionalism usi automate confectionate special pentru spitale  import Italia (prezentare si fisa tehnica in pdf).

Profilele sunt din tamplarie aluminiu eloxat echivalent RAL 9010Oferim pret avantajos la usa glisanta automata cu programator digital si radar de siguranta. Avantaje: actionare cu butoane monostabil acces doctori fara atingere, optional si actionari cu butoane bistabil acces targa fara atingere. Geamul poate fi simplu securizat sau termopan, la cerere poate fi clar sau sablat, duplex (securizat) clar, mat sau cu model sablat.

...
Ferestre Rehau PVC - AL

Ferestrele ALU-TOP din profil PVC placat cu aluminiu de la Rehau, innobileaza fatada casei dvs cu o eleganta suplimentara. Durabilitatea sporita este un alt avantaj al fetei de aluminiu exterioare. In interior, puteti alege, de la producatorul de profile PVC nr 1 de pe piata romaneasca, atat Rehau Geneo cat si Rehau Synego, in culori uni sau foliat cu renolit imitatie lemn.

Structurile Geneo (6 camere) sau Synego (6 / 7 camere)  permit un tripan de 44 mm (de regula) dar si de 50 mm, in functie de cerinte. Fatadele astfel placate pot avea un cost mai scazut decat anumite serii de profile din aluminiu cu bariera termica, imbinandu-se, pe langa avantajul economic, avantajele designului si al izolarii termice.

Cereti oferta la DHN si va vom raspunde cu promptitudine!

...
Rulouri aluminiu personalizate

Rulourile din aluminiu pot fi personalizate fie prin intercalarea de lamele de culori diferite, fie prin inscriptionare (25 EUR / mp). Garantia inscriptionarii acordata este 2 ani. Printul trebuie transmis in format electronic, cu minim 24 ore inainte de termenul stabilit pentru montaj si el poate fi alb, negru sau color. Colantul de exterior este rezistent la intemperii si poate fi aplicat atat pe caseta cat si pe lamele, in acest din urma caz, decuparea va urmari spatiul dintre lamele, spatiu care poate creste de la zero la 2 mm fara ca imaginea de ansamblu sa fie afectata, datorita uniformitatii distantelor.

 

Categorii
Date de contact
0213315831 ; 0732124650
Str. Sibiel, Nr. 2, Sector 4, Bucuresti
Distribuie