Dhn - Mocheta, jaluzele, rulouri exterioare, linoleum Bucuresti

Rulouri exterioare

...
Rulou exterior perete

Aplicarea peste peretele exterior este recomandata pentru a evita obturarea luminii prin coborarea casetei (11 – 21 cm) peste geam, iar montajul costa suplimentar cu 5 % fata de montajul ruloului aplicat pe tamplarie.  Rulourile din aluminiu aplicate direct pe zidul exterior in loc de tamplarie au avantaje si dezavantaje. Avantajul principal este dat de luminozitatea crescuta in camera datorita casetei inaltate deasupra ferestrei. Un alt avantaj ar fi posibilitatea folosirii plaselor de insecte cu balamale (mai ieftine) in locul plaselor rulou cu sau fara incorporare in caseta. Dezvantajos este montajul mai dificil, fiind necesar obligatoriu glaf din aluminiu si / sau profil de inchidere pentru covorul de lamele.

 

...
Rulouri aluminiu cu arc

Rulourile din aluminiu cu arc nu au actionare cu snur sau tabachera, ele ruland ajutate de arcul lamelar din interiorul casetei, tensionat la un numar de ture. Pot fi prevazute cu unul sau doua manere simple de tragere. Ruloul tip usa are lamele din aluminiu in afara de ultima lamela care este din otel. In interiorul acestei ultime lamele se poate practica o broasca lamelara tip Yale, exact la jumatatea lungimii. Lamelele vor culisa simetric spre ghidajele cu perii, intrand in gaurile speciale frezate in „camera moarta” a acestora. Destinatia preferentiala a usilor rulou este cu locatia golurilor de stand in pietele agroalimentare sau la chioscurile stradale, dar si inchiderea unor locuri inguste tip dependinte de apratament (camari si debarale)

...
Rulouri exterioare aplicate

Comecializam rulouri din aluminiu aplicate pe tamplarie, cu casete cuprinse intre 11 si 21 cm latime si adancime de aproximativ 15 cm. Ghidajele din duraluminiu au perii si latimi de 5,5 cm, cu adancimi de 1 cm. Lamelele ambutisate de 39 mm sau 45 mm sunt umplute cu spuma poliuretanica (exista si varianta extrudate, din duraluminiu, fara spuma). Ruloul poate fi uni sau imitatie de lemn (stejar auriu, stejar inchis, nuc, mahon etc.), pretul cel mai avantajos fiind la culorile standard alb, maro deschis (RAL 8014) sau maro inchis (RAL 8019). Rulourile exterioare din aluminiu aplicate pot fi asamblate cu rulare in aceeasi caseta sau in casete separate, daca geamul are mai multe canate si se solicita plase de insecte pe unul sau mai multe canate. Ca plase contra insectelor, recomandam doar plase tip rulou (incorporate in caseta ruloului) sau plase plisate (mai ales la usi), in niciun caz plase pe balamale. Ruloul exterior poate fi montat si peste o plasa rulou existenta sau peste usi cu clanta exterioara. In acest caz sunt necesare profile de compensare rectangulare din aluminiu. Actionarea manuala se poate face cate una pe fiecare covor de lamele, indiferent cate covoare de lamele intra in aceeasi caseta. Recomandam pentru utilizare indelungata si fiabila, rulouri cu motoarele electrice, actionate prin buton sau telecomanda, eventual cu sistem antiefractie de blocare la motor sau bolturi automate practicate la ultima lamela (din otel).

 

Categorii
Date de contact
0213315831 ; 0732124650
Str. Sibiel, Nr. 2, Sector 4, Bucuresti
Distribuie