Dhn - Mocheta, jaluzele, rulouri exterioare, linoleum Bucuresti

Jaluzele

...
Storuri romane

Storurile romane sunt sisteme de umbrire in falduri (roman shades) pe care le oferim in 2 variante de actionare: Basic (cu sfoara) si Soft (cu lantisor de plastic). Sistemul Soft permite si motorizarea electrica, inclusiv cu telecomanda. Din punct de vedere al plierii materialului textil, va oferim 2 variante de pliere: pliere prin segmente (Classic) si pliere prin falduri autoinduse (Victoria). Materialele comercializate de noi din stoc cureny cu livrare in 3 – 5 zile sunt Deko Trend, Germania. Detalii puteti vedea in jaluzele-dhn.ro.

 

...
Jaluzele orizontale inguste

Jaluzelele de aluminiu inguste sau storurile venetiene de 16 mm se recomanda a se monta intre baghetele geamului temopan cu adancime de 1 – 2 cm, lipite de suprafata vitrata. Nu inseamna totusi ca ele nu pot fi montate si in pozitia „aplicate peste baghete” sau chiar peste profilul de tamplarie, folosind bride cu parghii de fixare in forma de L  si, eventual mici piese metalice sau din plastic pentru fixarea atelor de exterior sub ultima lamela (mai groasa) de aluminiu. Ocazional, exista solicitari pentru montajul storurilor venetiene din aluminiu in tavan sau in perete vertical, caz in care se folosesc aceleasi sisteme de prindere suplimentate insa cu coltare mai mari sau cu bride speciale de tavan / grinda. Jaluzelele orizontale din aluminiu de 16 mm se executa de fapt numai pe calitatea de storuri venetiene si ele costa cu 30 % mai mult decat jaluzelele orizontale din aluminiu de 25 mm, acestea avand tot calitate de storuri venetiene.

O utilizare oarecum tehnica dar nu mai putin estetica a lamelelor inguste de aluminiu este montajul acestora intre foile de geam termopan, inainte ca acesta sa fie casetat. Bagheta distantier a geamului termoizolant este necesar sa fie de minim 21 mm.

...
Jaluzele verticale trapez

Pentru tavane inclinate de mansarda si nu numai, se recomanda a se folosi jaluzele verticale in forma de trapez care se monteaza astfel: se masoara lungimea sinei, api inaltimea cea mai mare si inaltimea cea mai mica. Se confectioneaza sina cu calareti dublati de prelungitoare speciale (mai mari sau mai mici in functie de gradul de inclinare) apoi se confectioneaza lamelele textile la inaltimea cea mai mare, fara coasere jos. Se monteaza si se indoaie lamela cu lamela in partea de jos, la nivel orizontal, cu ajutorul unor agrafe. Se demonteaza lamelele, se dau la cusut si apoi se monteaza echipandu-le in final cu greutati si lant distantier. Pentru 0,5 eur / mp in plus se poate evita drumul suplimentar si intarzierea de 1- 2 zile prin folosirea de umerase speciale care permit ajustarea „pe loc”, in partea de sus, a fiecarei lamele textile, partea de jos ramanand cusuta (fara a fi nevoie de al doilea drum) si aliniata la orizontala prin tragerea surplusului in umeras.

 

Categorii
Date de contact
0213315831 ; 0732124650
Str. Sibiel, Nr. 2, Sector 4, Bucuresti
Distribuie