Fabrica de Jaluzele - Jaluzele, rulouri, rolete, copertine, Pantelimon / Ilfov

Rulouri transparente PVC

...
Rulouri transparente PVC (cristal) - rulouri folie

Peretii transparenti reprezinta solutia ideala pentru închiderea teraselor, balcoanelor sau foisoarelor permitând în acelasi timp atat iluminarea cât si protectia împotriva fenomenelor naturale (vânt, ploaie, ninsoare). Materialul din care sunt confectionate aceste rulouri transparente este o folie realizata din plastic transparent (PVC transparent sau geam flexibil) foarte rezistenta, care nu este afectata de vântul puternic indiferent de intensitate, de razele solare sau stropii de ploaie.

Montajul acestor rulouri transparente se realizeaza destul de usor si poate fi executat pe orice tip de suport : lemn, beton, caramida, rulouri folie PVC sau plastic.

Produsele din categoria rulouri transparente de pe site-ul nostru sunt o solutie optima pentru spatiile exterioare care trebuie închise temporar. Peretii transparenti pot fi împartiti în doua categorii:

perete transparent fix (prinderea lui se va face cu ajutorul unor bride ovale)
perete transparent tip rulou (rulou transparent), în cazul acesta rularea foliei se face pe un ax octogonal si poate fi actionat atât manual, prin intermediul unei manivele sau electric, cu ajutorului unui motor tubular care se monteaza în interiorul axului.