Felbermayr Romania - Transporturi agabaritice, inchirieri automacarale, Dragomiresti Deal / Ilfov

Operatiuni portuare

...
Operatiuni portuare

Datorita terminalelor noastre pentru marfuri grele din Linz (A) si din portul Albern din Viena precum si Krefeld (D), Dunarea si Rinul - cele mai importante cai fluviale din Europa - sunt integrate complet în logistica noastra de transporturi. Pe lânga transporturile navale, toate cele trei locatii dispun de asemenea si de legaturi la calea ferata si la caile rutiere. Astfel terminalele noastre pentru marfuri grele sunt accesibile si pe cale ferata si astfel noduri de trafic trimodale pentru transporturi multimodale.

În Linz, un bazin portuar cu o lungime de peste o suta de metri si o latime de 17 metri preia si cele mai mari nave de mare tonaj utilizate pe Dunare. Pentru transbordare, sunt puse la dispozitie doua macarale portal cu capacitati portante de 400 si de 200 de tone. Astfel, prin combinarea celor doua, pot fi manipulate sarcini de pâna la 600 de tone.

De asemenea, terminalul de încarcare de marfuri grele din portul Alberner din Viena (A) se prezinta în mod multimodal cu o suprafata de manipulare, respectiv de depozitare, de aproximativ 4.000 de metri patrati. Instalatia permite transbordarea marfurilor grele de pâna la 450 de tone.

În calitate de operator al portului Krefeld, suntem prezenti si pe Rin ca prestatori de servicii complete în ceea ce priveste transportul, transbordarea si depozitarea. Datorita suprafetelor de depozitare si de manipulare de 40.000 de metri patrati, precum si datorita capacitatii de transbordare de 500 de tone, clientii nostri beneficiaza de flexibilitate maxima si garantia efectuarii unor operatii logistice adecvate din punct de vedere ecologic si economic.