Felbermayr Romania - Transporturi agabaritice, inchirieri automacarale, Dragomiresti Deal / Ilfov

Inchirieri automacarale

...
Felbermayer - transport feroviar

Divizia ITB este specializata in transportul pe cale ferata a marfurilor grele pe platforme joase. Infiintata in 1994, a ajuns un reper important in transporturi, devenind un furnizor de specialitate important pentru transportul rutier, feroviar si fluvial/naval.

Pentru transportul feroviar, avem  echipamente de înaltă performanţă feroviara foarte versatile si flexibile, inclusiv vagoane speciale de la 6 pana la 32 axe, precum şi capacităţi portante de până la 500 de tone. Datorita modului de proiectare al vagoanelor noastre, garantam cea mai mare flexibilitate in aplicarea practică.

Astfel, vagoanele noastre de 32 axe permit diferite opţiuni de configurare, folosind o punte cu platformă joasă, brate pivotante, o mişcare opţionala laterala şi ridicare/coborare pentru o negociere usoara a obstacolelor.

Portofoliul nostru variaza de la consultanta de design şi îmbunătăţirea transportului la colectarea de informaţii cu privire la o situaţie actuală de transport. Dacă este necesar, putem avea de asemenea grijă de orice proceduri de autorizare, planificare, organizare şi executare a transportului, inclusiv de livrare in santiere. Astfel putem utiliza orice combinatie de transport - feroviar, rutier şi fluvial pentru a ne indeplini scopul.