Fer Al Prod - Pergole, copertine retractabile, parasolare, Bucuresti

Pergole Retractabile

...
Pergola Retractabila Bioclimatica Toledo

Sistem Premium de umbrire

Pergola Retractabila Bioclimatica Toledo din lamele de aluminium. Acest sistem reprezinta cel mai întalt nivel în materie de producere a sistemelor ce asigura umbrirea. Modelul care ofera cel mai mult dinamism. Cu el poti deschide, înclina si colecta lamelele, pentru a avea spatiul dorit. Pergola bioclimatica cu lamele din aluminiu reglabile

Am proiectat Sistemul de Pergola Bioclimatica Toledo cu multe optiuni pentru ca tu sa-l poti folosi pe tot parcursul anului.

Sistemul Bioclimatic cu optiuni pentru sisteme de sunet si lumini, poate fi folosit chiar si in cele mai aspre conditii de iarna cu adaugarea unui sistem de încalzire.

Dimensiuni

  • Latime deschidere: max. 4500 mm
  • Front cu deschidere spre fata: max. 7990 mm
  • Spatiu utilizare: max. 35 mp (cu un singur sistem)
  • Înaltimea maxima a stâlpului 270 cm.
  • Dimensiuni maxime pe modul: 450 cm. latime cu 600 cm. adânc.
  • Masuri max. kit pergola cu sipci reglabile: sipca = 4200 mm; Linie = 6000mm; Iesire = 6000 mm.
  • Dimensiuni maxime ale trusei: Scândura = 4500 mm; Linie = 7000mm; Plecare = 7000m.
  • Orientarea lamelei din aluminiu de pâna la 135°.
  • Profilele de sustinere utilizate sunt profile de aluminiu special, cu dimensiuni de 100×200 si 100×150. La sistem este folosita o garnitura EPDM.

Pergole lamele din aluminiuDesign

Pergola are un design modern, fiind format din panouri de aluminiu, care sunt actionate cu un unghi de 120 de grade pe axa lor (vedere din interior). Retractabila Este un produs care aduce un plus de valoare spatiilor cu ajutorul tehnologiei panoului de aluminiu, care poate atinge „panta/unghi de 80 grade”, cu posibilitate atât de deschidere, cât si de închidere. Bioclimatica Toledo Exista posibilitatea de închidere cu sisteme de perdele de sticla laterale si frontale.

Pergole personalizate si personalizabile

Pergole un sistem modular. Fiecare modul poate fi realizat / adaptat oricarui tip de spatiu, localizare sau particularitati.

Lamele din aluminiu structura poate fi personalizata folosind sistemul de culori RAL. Lamelele reglabile pot fi fabricate în aceeasi culoare cu structura sau în alta, în functie de contextul în care urmeaza a fi instalata pergola .

Pergola care se adapteaza la denivelari

Stâlpii pot fi plasati la înaltimi diferite pentru a adapta structura de pergola la orice fel de conditii sau obstacole (Ex. Trepte, etc).

...
Pergola Retractabila Cordoba

Pergola Retractabila CORDOBA (suspendata)

 

Pergola cu tirant Fer-Al Retractabila reprezinta Cordoba sistem de protectie si umbrire deosebit, Pergola fara stalpi ce poate pune în valoare aspectul arhitectural al locatiei în care este configurata.

Datorita formei si structurii sale, pergola retractabila CORDOBA reprezinta o solutie perfecta pentru cei care doresc sa scoata în evidenta o anumita locatie.

pergola ,numite si suspendata  , nu au stalpi si folosesc peretele ca punct de sprijin, sustinut de cu tirant din inox fixati pe perete.Marele avantaj al pergolelor în consola? Amprenta la sol redusa la minimum . Retractabila De altfel, datorita absentei stâlpilor, acoperisul nu va scadea spatiul disponibil tinându-l deschis.

Iata o serie de sfaturi pentru alegerea unei pergole în consola si diferentele cu alte tipuri de acoperis.

Cum sa alegi o pergola în consola

Primul pas în alegerea celei mai potrivite pergole în consola este sa va puneti aceste întrebari:

  • Unde va fi instalat pergola ? Uitati-va bine la spatiul disponibil, tipul de perete si eventualele obstacole care ar putea compromite instalatia suspendata cu tirant precum conducte, sisteme de aer conditionat sau altele asemenea.
  • Ce fel de spatiu vreau sa creez? In functie de dimensiunea spatiului, poti alege daca optezi pentru achizitionarea unei pergola sau pentru o solutie modulara, cu mai multe pergole una langa alta.
  • Vrei sa folosesti pergola chiar si iarna? Daca te hotarasti sa creezi un spatiu care sa fie folosit pe tot parcursul anului, va trebui sa cauti o pergola pe care sa se poata monta inchideri laterale

pergola suspendata : Pergola fara stalpi

  • este mai usoara si dupa cum am vazut este realizat in majoritatea cazurilor din aluminiu , un material capabil sa-l sustina si in acelasi timp placut ochiului;
  • nu are nevoie de permisiuni pentru a fi instalat.
  • Cordoba materiale din aluminiu
  • necesita întretinere mai frecventa ;
  • pentru a fi montat are nevoie de permisiune deoarece cu tirant este o structura fixa.

Dimensiuni

  • Latime deschidere: max. 12000 mm
  • Front cu deschidere spre fata: max. 6000 mm
  • Distanta între sine: max. 4500 mm
  • Spatiu utilizare: max. 120 mp (cu un singur sistem)

...
Pergola Retractabila Ibiza

Pergola retractabila Ibiza cu adaptare la grinda

Pergole retractabile cu adaptare metalica

Reprezinta un sistem de pergole cu deschidere / închidere (retractabile) automate pe suport de aluminiu. Acesta ofera un aspect modern al fiecarui loc prin designul sau modern si tehnologia sa unica. Sistemul nu conduce la îngustarea spatiilor, dimpotriva, creeaza un spatiu de utilizare mai larg Sistem cu adaptare la grinda.

Fiecare pergole are un sistem automat care, printr-o singura apasare de buton cu retractabile , confera spatiului exterior tot confortul unui mediu interior Ibiza .

Dimensiuni

  • Latime deschidere: max. 12000 mm
  • Front cu deschidere spre fata: max. 10000 mm
  • Spatiu utilizare: max. 120 mp (cu un singur sistem)
  • Indiferent de dimensiunea pergolei retractabile, putem acoperi spatii mari

Design

Pergole Prin designul simplu si modern, retractabile aduce un plus de valoare spatiilor dumneavoastra, în aer liber, indiferent de anotimp. Acest sistem Ibiza cu adaptare ofera posibilitatea de a avea partile laterale închise cu diferite materiale si se poate transforma într-un spatiu placut, cu multiple destinatii metalica.

...
Pergola Retractabila Palmier

Atunci când am creat Pergola Retractabila Palmier, ne-am inspirat de la natura! Acest sistem de protectie si umbrire împrumuta din aspectul unui copac palmier! Am imaginat acest sistem pentru a veni în întâmpinarea utilizatorilor care doresc sa acopere o suprafata destul de generoasa, dintr-o singura structura de tip pergola retractabila.

Dimensiuni

  • Latime deschidere: max. 12000 mm
  • Front cu deschidere spre fata: max. 7000 mm
  • Spatiu utilizare: max. 84 mp (cu un singur sistem)

Design

În cadrul acestui sistem de pergola retractabila, am perfectionat forme plane standard, am dezvoltat sisteme de lucru care va permit sa acoperiti diverse zone cu sisteme jumatate ovale si cu sisteme pline. Acestea sunt indicate pentru închiderea zonei dorite si concepute pentru a face diferenta prin calitate si eleganta în spatiile deschise de la piscine, terase, hoteluri, gradini si restaurante.

Categorii
Date de contact
0722328416; 02126851090
Sos. Giurgiulu, Nr. 228, sector 4, Bucuresti
Distribuie