Fer Al Prod - Pergole, copertine retractabile, parasolare, Bucuresti

Sisteme din sticla

...
Sistem inchidere cu sticla tip armonica

Sistem Glisare Usi din Sticla

Sistem închidere cu sticla tip armonica – Reprezinta un ansamblu de usi si ferestre pliabile din sticla, pe structura din aluminiu. Acestea functioneaza prin actionarea panourilor îmbinate unele în altele care gliseaza cu ajutorul unor sine dedicate.

...
Sistem de inchidere tip Ghilotina

istem de închidere tip Ghilotina sau Geamuri cu actionare verticala, sistem de sticla sau sistem mobil de balustrade. Este un sistem care se deschide si se închide prin actionare verticala.

La sistemele automate sunt o serie de noutati, precum sistemul de siguranta care împiedica blocarea mâinilor sau a degetelor, care este disponibil doar la firma noastra.

Sistemul poate fi realizat cu geamuri de 8-10 mm sau cu geam termopan.

...
Sistem glisant inchidere terase

Sistemele glisante din sticla sau Sisteme de glisare SLIDER GLASS se pot utiliza în orice tip de spatiu. Datorita sigurantei sticlei, acest sistem poate fi folosit la proiectarea de gradini, restaurante, terase sau alte incinte protejate.

Geamul este securizat. Sisteme de glisare SLIDER – Având în vedere dinamica fizica si mecanica a spatiului, treptele din sticla laminata securizata pot fi aplicate utilizând diferite combinatii de otel inoxidabil sau elemente portante din sticla.

Cofretele noastre din sticla le puteti deschide 100% cu o miscare usoara, putând sa aveti terasa, veranda sau balconul deschis sau închis dupa cum preferati.

Sistemul de închidere cu sticla glisanta reprezinta un mod economic de a va extinde spatiul!

...
Sistem inchidere Terasa cu Sticla

Inchidere acoperis cu geam fix sau mobil

Winter Garden

Winter Garden reprezinta o lucrare de decoratiune efectuata pentru a oferi siguranta si un aspect placut al balcoanelor, piscinelor, teraselor, dar si a multor alte incinte. Acest produs mai este gasit si sub denumirea „închidere acoperis terasa”, întrucât se realizeaza din profile de aluminiu si geam laminat. Exista mai multe tipuri de închidere terasa precum:

  • închidere din geam: simplu fix, termopan fix, termopan mobil;

Fer-Al Prod SRL produce tavane din sticla (mobile sau fixe) de cea mai înalta calitate si la cel mai bun pret. Sistemul nostru de acoperis cu geam este unul dintre cele mai inovatoare de pe piata.

Beneficiati acum de o eficienta sporita a spatiului dumneavoastra si de un design special.

Dimensiuni / Specificatii

  • Dimensiunile generale se stabilesc în functie de proiectul dumneavoastra.
  • Sticla securizata de 8, 10mm, 12mm, 16mm sau geam termopan 20mm;

Întretinere

Un mare avantaj al winter garden din sticla / geam este acela ca nu necesita întretinere în afara curatirii obisnuite. Mai mult, la acest produs nu apare rugina si este extrem de rezistent la coroziune.

Cum se curata tavanele de sticla?

Sticla pe care o încorporam în tavane, are un tratament care respinge murdaria, lasând suprafata curata. Totusi, din când în când ar trebui sa fie curatat.

În cazul plafoanelor fixe din sticla, accesul ar trebui sa se faca din exterior.

Design

Sistem închidere terasa cu sticla Winter Garden. Cel mai important aspect la WinterGarden îl reprezinta selectarea materialelor de calitate si configurarea acestora într-un mod estetic placut.

Putem prezenta plafoane de sticla cu o multitudine de optiuni si configuratii. De exemplu, configuratie Fixa sau mobila cu deschideri de la 50% la 80%/

Acoperirea unui spatiu cu acoperisul nostru de sticla, mobil sau fix, înseamna a oferi acea nota de design si confort.

Categorii
Date de contact
0722328416; 02126851090
Sos. Giurgiulu, Nr. 228, sector 4, Bucuresti
Distribuie