Fer Al Prod - Pergole, copertine retractabile, parasolare, Bucuresti

Copertine retractabile

...
Sistem umbrire tip ZIP

Sistem de copertine de tip ZIP sau Sistem de tip Zipscreen 

Sistem de copertine de tip ZIP sau Sistem de tip Zipscreen 

Este un model nou cu o rata mare de utilizare. Are o rezistenta mare si este îndeosebi folosit în centrele comerciale, datorita aspectului sau estetic si al economiei de energie oferite.

Sistemul de copertine ZIP, al carui scop principal este acela de a asigura control solar si eolian, pe lânga toate celelalte particularitati, datorita structurii sale speciale de tesatura, oferta vizibilitate din interior în exterior si previne contactul vizual de la exterior spre interior.

Dimensiuni

Modelul Sistem de tip Zipscreen este un sistem dinamic de copertina care poate fi proiectat în functie de formele si dimensiunile dorite pentru a realiza un aspect elegant intrarilor în cladire, ferestrelor, dar si fatadelor exterioare.

Sisteme de umbrire pentru terasele de apartamente, case, hoteluri, cluburi, restaurante, sali de evenimente, terase, piscine si alte zone verzi.

Design

Sistem umbrire tip ZIP Sistem de tip Zipscreen  – reprezinta un sistem care este rezistent la lumina si precipitatii, fiind confectionat dintr-o tesatura speciala. Este foarte rezistenta împotriva vântului puternic.

Acest sistem de copertina poate fi actionat prin urmatoarele moduri de operare:

  • Motorizat (prin telecomanda)
  • Arbore cotit
  • Operarea în arc

...
Copertina Retractabila Fereastra

Modelul de copertina retractabila pentru fereastra / perete vitrat reprezinta un sistem de protectie / umbrire cu o arie vasta de aplicabilitate. Poate fi utilizat pentru locuinte, spatii de lucru, restaurante, carora le adauga un plus de conform si poate îmbunatati aspectul locatiei dumneavoastra.

Dimensiuni

  • Copertina Retractabila Fereastra se poate realiza în functie de dimensiunile locatiei.

Design

Copertina cu caseta are un design deosebit, întrucât sistemul sau permite o mobilitatea de la 0 la 180 grade. Copertina are un design special care permite închiderea completa, blocând astfel patrunderea razelor solare sau a factorilor externi în locatie.

Aceasta copertina rulanta este formata dintr-o piesa fixa (cu magari de sustinere) si o rola (parasolar) care, prin suma lungimilor/proiectorilor, permit o suprafata de acoperire mai mare. Aceasta poate fi cu o panta normala sau inversata.

Este una dintre cele mai alese variante pentru locuinte si restaurante. Acest sistem evidentiaza într-un mod foarte personal fatada / locatia unde este instalat.

...
Copertina retractabila pe ambele parti

Copertina retractabila pe ambele parti este un model destinat locatiilor mari.

Copertine retractabile fixe sau mobile

Daca doriti acoperirea unor suprafete mari, copertinele retractabile pe ambele parti reprezinta, cu siguranta, cea mai buna solutie.

Dimensiuni

  • Dimensiunile copertinei retractabile pe ambele parti pot fi realizate  si ajustate în functie de necesitatile proiectului dumneavoastra.

Design

Copertina retractabila pe ambele parti, poat fi fixa sau mobila. Va puteti alege culoarea copertinei si aveti posibilitatea de a imprima orice tip de grafica.

...
Copertina retractabila clasica

Copertina retractabila standard

Copertina retractabila clasica / Copertina retractabila standard reprezinta unul dintre cele mai utilizate modele de copertine în spatiile de lucru, locuinte sau gradini.

Are în principal rolul de a proteja împotriva razelor soarelui sau a precipitatiilor. Totodata aceasta are si un rol decorativ. Copertina poate adauga un aspect deosebit spatiului în care este instalata.

Dimensiuni

  • Dimensiunile maxime recomandate pentru acest model de copertina sunt de maximum 3m latime si 6m lungime. Însa, acest model poate fi realizat în functie de dorintele dumneavoastra si de locatia unde se instaleaza.

Design

Pentru a adauga un plus de functionalitate, copertina retractabila clasica poate fi actionata manual sau se poate adauga un sistem închidere – deschidere cu telecomanda (configurare cu motor).

...
Copertina retractabila cu caseta

Copertina retractabila cu caseta poate fi simpla sau cu dubla deschidere, prin aceasta din urma se întelege ca sistemul actionat poate deschide copertina retractabila în ambele parti si ofera protectie sporita unui spatiu extins.

Categorii
Date de contact
0722328416; 02126851090
Sos. Giurgiulu, Nr. 228, sector 4, Bucuresti
Distribuie