Masajmed, masaj la birou Bucuresti

Masaj fara costuri - unitate protejata

...
Servicii unitate protejata

Profitati de avantajul legii 448/2006, art. 77, alin. 2 şi 3, conform careia companiile cu peste 50 de angajati pot beneficia de servicii gratuite redirectionand in acest sens fondul de handicap datorat statului! Oferiti-le angajatilor sedinte de masaj medical la birou, fara investitii si fara ca acestea sa piarda timpul cu deplasarea in alte locatii! Nu uitati ca un angajat multumit va avea un randament crescut la serviciu!

...
Masaj unitate protejata

Prestam masaj medical combinat cu stretching si manipulari articulare la biroul companiilor. Serviciile noastre nu implica nici un fel de costuri pentru companiile cu peste 50 de angajati acestea pot beneficia de avantajele legii 448/2006 republicata art. 77, alin 2 si 3.

...
Unitate protejata autorizata

Masajmed este unitate protejata autorizata, ce ofera servicii de inalta calitate, masaj medical adaptat nevoilor persoanelor sedentare din companii, prestat de kinetoterapeuti si fizioterapeuti, la biroul beneficiarilor! Masajul la birou nu implica nici un fel de costuri pentru companiile cu peste 50 de angajati deoarece acestea pot redirectiona in acest sens fondul de handicap datorat statului, conform legii 448/2006, art. 77, alin 2 si 3!

...
Masaj la birou fara costuri

Echipa Masajmed ofera pentru companii sedinte de masaj la birou, prestate de profesionisti kinetoterapeuti si fizioterapeuti. Serviciile pot fi gratuite pentru companiile cu peste 50 de angajati, conform legii 448/2006, prin redirectionarea fondului de handicap datorat statului, acestei unitati protejate!