Masajmed, masaj la birou Bucuresti

Masaj la sediul companiilor

...
Relaxare pentru corporatisti

Chair massage sau, masaj aşezat, on-site, masaj la birou, masaj pe scaun  gratuit pentru angajatii companiei dumneavoastra, daca aveti peste 50 de angajati, conform legii 448/2006 Art. 78. Masajul pe scaun efectuat cu regularitate la locul de munca, poate prevenii neplacerile pricinuite de pozitia sezand mentinuta timp indelungat în fata calculatorului. Profesionistii de la Masajmed vin la biroul clientilor cu tot ce este nevoie pentru ai relaxa si bine dispune  pe beneficiari!

...
Beneficiu pentru companii

Beneficiu pentru companii masaj la birou prestat de profesionisti: kinetoterapeuti si fizioterapeuti cu experienta in domeniul recuperarii medicale si fara costuri deoarece fondul de handicap datorat statului poate fi redirectionat in acest sens, conform legii 448/2006, articolu 77, aliniatul 2 si 3.

...
Masaj terapeutic la birou

Scapati de neplacutele dureri de spate, cap sau picioare, printr-un masaj terapeutic, la birou, combinat cu stretching si manipulari articulare! Masajul la birou este prestat de kinetoterapeuti si fizioterapeuti, iar pentru companiile cu peste 50 de angajati poate fi gratuit, conform legii 448/2006 Art. 77: alin 2 si 3.

...
Masaj la firma

Un masaj medical la firma inseamna 15 minute de relaxare pentru un angajat stresat si obosit, care ulterior va avea buna dispozitie si capacitate mai mare de  concentrare. Profesionisti de la Masajmed ofera momente de relaxare printr-un masaj la birou, masaj pe scaun ce nu necesita dezbracarea, combinat cu stretching si mobilizari articulare.