Masajmed, masaj la birou Bucuresti

Beneficii pentru angajati

...
Masaj terapeutic la birou

Prestam masaj terapeutic, combinat cu stretching si manipulari articulare, la sediul companiilor, fara costuri pentru companiile cu peste 50 de angajati, care conform legii 448/2006   Art. 77, alin 2 3 pot redirectiona in acest sens fondul de handicap datorat statului!

 

...
Beneficii pentru corporatisti

Corporatistii se pot bucura de un masaj profesionist fara sa piarda timpul cu deplasarea in alte locatii, iar angajatori nu trebuie sa investeasca in acest scop deoarece Masajmed este Unitate protejata autorizata si serviciile nu presupun costuri suplimentare pentru companii. Conform legii 448/2006, art. 77, alin. 2 şi 3, poate fi redirecţionat in acest sens fondul de handicap datorat statului!

...
Stimulente pentru angajati

Premiati-va sau stimulti-va angajatii orerindu-le un sfert de ora de masaj la birou. care nu înseamna o pierdere de vreme ci un mare castig pentru companii, deoarece cu siguranta un angajat multumit va avea un randament crescut la serviciu. Serviciile noastre nu implica nici un cost pentru companiile cu peste 50 de angajati, care conform legii 448/2006, art. 77 pot redirectiona fondul de handicap datorat statului, acestei unitati protejate.

 

...
Pentru companii

Prestam sedinte de masaj medical la sediul companiei dumneavoastra pentru a va bucura angajatii si a le spori randamentul!!! Serviciile noastre pot sa nu implice costuri pentru compania dumneavoastra, daca aveti peste 50 de angajati, conform legii 448/2006 art. 77!