Romarc Global Concept, decoratiuni interior si exterior ferestre Bucuresti

Jaluzele

...
Jaluzele Orizontale

O solutie utila pentru acoperirea ferestrelor o constituie jaluzelele orizontale. Pot fi folosite in camere, spatii de birouri, bai, bucatarii sau balcoane. Sunt recomandate mai ales pentru ca ocupa putin spatiu. Pot fi montate atat in exteriorul baghetei cat si in interiorul acesteia.

Jaluzelele orizontale sunt produse intr-o gama larga de culori, perforate sau imitatie lemn. Asigura o buna protectie impotriva soarelui si nu se decoloreaza datorita materialului din care sunt confectionate – aluminiu.

Sunt sisteme practice si rezistente, care asigura umbrirea totala sau partiala a camerelor, mentinand in casa o temperatura constanta pentru mult timp.

Aceste jaluzele au un rol dublu foarte important: umbresc si izoleaza termic impotriva razelor soarelui si realizeaza economii deoarece elimina nevoia de utilizare a aerului conditionat.

Printre cele mai apreciate modele se numara cel cu lamele perforate, cu lamele neperforate uni sau cu lamele neperforate imitatie lemn.

...
Jaluzele Verticale

Extrem de practice si usor de intretinut, creeaza o ambianta eleganta si intima. Aceste jaluzele asigura, prin simpla rotire a benzilor sau strangerea lor la capetele garnisei gradul de vizibilitate si luminozitate dorit.

Benzile textile sunt manevrate extrem de usor si silentios cu ajutorul unui cordon de manevra si a unui lantisor perlat ce permit rotirea si deplasarea lor pe garnisa (sina ingusta de aluminiu vopsita in camp electrostatic). Benzile se pot deschide din orice punct al garnisei, iar cordonul de manevra poate fi amplasat la oricare din capete.

Reprezinta o solutie moderna si functionala, inlocuind cu succes perdelele si draperiile deoarece:

permit reglarea luminii naturale in functie de dorinta dumneavoastra

se executa intr-o gama variata de materiale si culori pentru orice dimensiune

stranse, jaluzelele ocupa un spatiu extrem de mic astfel incat elementele de actionare ale usilor si ferestrelor raman accesibile

orientarea verticala creeaza impresia de spatiu

tesaturile sunt tratate antistatic

directia de manevrare o stabileste clientul

se monteaza la ferestre sau la usi, pe perete sau tavan