Romarc Global Concept, decoratiuni interior si exterior ferestre Bucuresti

Plase insecte

...
Plase insecte tip rulou

Caracteristica principala a acestor plase este caseta plasata in partea superioara a plasei, in care se strange sita. Caseta plasei este fabricata din aluminiu extrudat si este pozitionata in exteriorul ferestrei.

Cealalta componenta importanta a plasei, care contribuie atat la rezistenta ei, cat si la aspectul foarte placut, este sita din fibra de sticla ignifuga. Aceasta este prevazuta cu ochiuri foarte fine, ceea ce o face foarte eficienta impotriva tuturor insectelor.

Acest tip de plasa are ghidaje din aluminiu extrudat cu camera de montaj si nu necesita precadru.In partea inferioara, plasele rulou sunt prevazute cu perii, care asigura inchiderea ermetica. Poti opta pentru montarea unei frane siliconice, care previne accidentele si prelungeste durata de viata a plasei.

In cazul in care doresti sa montezi si rulouri exterioare, poti opta pentru rulouri cu plasa incorporata. De asemenea, in cazul in care ai deja rulouri exterioare montate la ferestre, le poti adauga plase antiinsecte. Este necesar sa stii ca plasa tip rulou este singurul tip de plasa care poate fi montat la rulouri cat si la usi.

...
Plase insecte tip plisse

Concepute cu un sistem simplu de culisare fara componente pretensionate plasele plisse asigura o actionare usoara si placuta zi de zi reprezentand o alternativa mai ergonomica comparativ cu plasele de tip rulou.

Designul modern si culorile de alb, maro,gri antracit sau imitatie lemn ale profilelor de plase asigura o buna potrivire cu orice tip de tamplare fie ea din Lemn, PVC sau Aluminiu.

Utilizate in spatiile de locuit sau birou Plasele tip Plisse sunt o solutie moderna si foarte practica de protectie impotriva insectelor.

Plasele Plisse rezolva problema inchiderii spatiilor de acces mari pentru care din cauza limitelor constructive plasele de Tip Rulou nu puteau fi folosite.

In functie de destinatia finala Plasele Plisee pot fi:– cu actionare pe verticala in cazul ferestrelor– cu actionare pe orizontala in cazul usilor.

...
Plase insecte pe balamale

Sunt sisteme clasice de protectie impotriva insectelor care se monteaza la ferestre si usi. Le poti monta si demonta personal foarte rapid. Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestor plase este structura clasica, simpla si eleganta, care se potriveste atat la ferestre, cat si la usi.

Le poti utiliza atat in locuinta personala, cat si la birou. Imbina placut elementele practice cu cele estetice. Nu in ultimul rand, structura lor permite montajul pe orice tip de tamplarie.

CULORI PLASE INSECTE

Pentru acest tip de plase ai la dispozitie variante de culori standard si optionale.  Poti alege din gama standard culoarea alba sau culoarea maro. Din gama optionala poti alege o culoare din paletarul RAL sau o culoare imitatie lemn – stejar auriu, mahon, nuc, gri antracit. Culoarea se realizeaza intr-un proces de vopsire electrostatica, care garanteaza rezistenta mare a culorii.

DIMENSIUNI

Sunt produse cu structuri simple, care pot fi realizate pe dimensiuni foarte variate, aproape orice dimensiune a ferestrei sau a usii.