Romarc Global Concept, decoratiuni interior si exterior ferestre Bucuresti

Rulouri pentru ferestre exterioare

Atunci cand tamplaria casei tale este deja instalata, rulourile aplicate sunt o solutie ingenioasa atat pentru protectie termica, fonica si impotriva razelor solare, dar si de siguranta impotriva fenomenelor naturale. Rulourile suprapuse se monteaza impreuna cu tamplaria si se adreseaza proiectelor noi, constructiilor noi sau inlocuirea ferestrelor.

PLASA DE TANTARI

Exista posibilitatea incorporarii plasei de tantari atat la rulouri aplicate cat si suprapuse, devenind astfel un produs 2 in 1. Plasa este de tip rulou, se actioneaza vertical cu snur.

Este dotata cu perii la baza care inchid ermetic si nu permit patrunderea prafului. Poate avea frana siliconica, care previne accidentele si asigura ridicarea lenta si uniforma a plasei.

SISTEME ANTIEFRACTIE

Atunci cand sunt declansate, acestea blocheaza automat lamelele in interiorul casetei. Nu sunt vizibile la exterior.

CULORI

Standard, optionale RAL, imitatie lemn. Contacteaza-ne pentru detalii despre culorile rulourilor.

ACTIONARE ELECTRICA SAU MANUALA

Cea electrica se realizeaza cu motor si cu telecomanda sau intrerupator. Telecomenzile sunt in varianta cu 1, 5 sau 15 canale. Intrerupatorul poate fi ingropat, aplicat sau cu cheie. Dintre tipurile de actionare manuala poti alege o varianta cu arc, vinci, manivela, banda sau snur.

Rulouri exterioare aplicate

Se monteaza pe tamplaria deja existenta si au caseta la exterior, fiind aplicate pe ferestre. Sunt fabricate din aluminiu si au caseta cu forma ovala sau tesita la 45°. Lamelele au dimensiunea de 39 mm si sunt umplute cu spuma poliuretanica, care asigura o izolare inalta. Actionarea poate fi manuala sau electrica.

Galerie foto
  • ...