Davidescu Mihaela, Cabinet Individual de Psihologie Bucuresti

Psihologia Muncii si Organizationala

...
Psihologia Muncii si Organizationala

muncii ( H.G. nr. 355/2007 privind supravegherea sanatatii lucratorilor, precum si Legea Sanatatii si Securitatii in munca nr.319/2006) impune efectuarea unui control medical si o evaluare  a aptitudinilor psiho-profesionale la angajare, periodic si la reluarea/ schimbarea activitatii angajatului, testare psihologica finalizata cu eliberarea avizului psihologic.

 

Aviz psihologic la angajare – evaluarea psihologica este obligatorie pentru urmatoarele meserii si profesii:

-         personal cu functie de decizie

-         personal cu functie de conducere

-         cadre didactice

-         functionari publici

-         personal sanitar, personal educativ – Avize pentru participarea la admiterea in anumite institutii de invatamant superior sau alte forme de invatamant

-         personal care lucreaza la inaltime

-         personal care lucreaza in medii de inalta, medie si joasa tensiune

-         personal cu lucrul in conditii de zgomot

-         personal care isi desfasoara activitatea in conditii de izolare

-         personal care lucreaza in tura de noapte

-         personal care lucreaza in medii cu expunere la radiatii ionizante, campuri electrice si electromagnetice, activitati ce presupun manipularea de substante toxice si stupefiante

-         personal care munceste in mediul subteran

-         cetateni straini care lucreaza pe teritotiul Romaniei

-         angajatii care conduc autovehicule de serviciu sau personale in interesul firmei si in timpul orelor de serviciu sau se deplaseaza cu acestea intre locul de munca si domiciliu (conducatori auto neprofesionisti).

In urma testarii psihologice se elibereaza aviz psihologic pentru angajare

  • Examinare  psihologica periodica a personaluluipentru a cunoaste modul in care abilitatile si aptitudinile evaluate la angajare evolueaza din punct de vedere al intereselor angajatului, oferind un bun indicator asupra calitatii muncii

 

  • Examinare psihologica la schimbarea functiei face parte din selectia profesionala, urmata procesului de recrutare, pentru a verifica posibilitatile angajatului de a desfasura o munca cu randament ridicat.

 

  • Examinare psihologica pentru promovarea profesionala sau abateri, la solicitarea angajatorului   in urma unei asemenea evaluari, managerul are posibilitatea sa obtina informatiile necesare, cu ajutorul rezultatelor la testele psihologice aplicate , pentru a lua decizia de promovare profesionala a angajatilor.

 

  •  Examinare psihologica la reluarea activitatii, acesta se realizeaza dupa un concediu medical prelungit sau dupa unul de maternitate / paternitate si face parte tot din spectrul  medicinei muncii.

    

 Evaluarea psihologica presupune aplicarea unor teste psihologice creion-hartie, teste psihologice informatizate, alaturi de observatia comportamentului clientului pe parcursul testarii si un scurt interviu pentru obtinerea cat mai multor informatii.

...
Aviz psihologic inspector antifrauda

Evaluarea psihologica a personalului din structurile antifrauda (inspector antifrauda) - ocuparea functiilor publice in structurile antifrauda presupune, printre conditii si prezentarea celor 2 avize psihologice (evaluare psihologica complexa si evaluare psihologica de integritate).

Cabinetul Individual de Psihologie Davidescu Mihaela este autorizat de catre Colegiul psihologilor din Romania pentru efectuarea de testari psihologice inspector antifrauda, psihologul fiind atestat in specialitatea psihologia muncii si organizationala.

De asemenea, in cadrul cabinetului psihologic, se efectueaza si evaluarea psihologica in vederea obtinerii permisului portarma pentru personalul din structurile antifrauda, psihologul fiind atestat in specialitatea psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale.

Cele doua avize psihologice (de aptitudine si de integritate) fac obiectul unei singure sesiuni de evaluare si se elibereaza la finalul testarii psihologice, nefiind necesara decat o singura deplasare.

...
Aviz psihologic concurs angajare functionar public

Aviz psihologic sustinere concurs functii publice - inspector integritate A.N.I., magistrat, notar, cadru didactic, aviz psihologic pentru exercitarea functiilor publice; aviz psihologic concurs CITON, TRANSELECTRICA, Ministere, Oficiul pentru Spalarea Banilor etc.

...
Aviz psihologic ANATECOR

Evaluare psihologica pentru exercitarea functiei de terapeut in terapii complementare, nutritionist, kinetoterapeut etc - ANATECOR

...
Testare psihologica angajare

Cabinet psihologic autorizat in domeniul psihologiei muncii, Bucuresti, sector 3 - evaluari psihologice pentru angajare toate functiile

- aviz psihologic lucrul la inaltime

- aviz psihologic lucrul in strainatate

- aviz psihologic conducator auto

- aviz psihologic tura de noapte

- aviz psihologic cadre didactice (invatator, educator, profesor, formator)

- aviz psihologic lucrul in mediu profesional cu expunere la radiatii ionizante

- aviz psihologic agent paza

- aviz psihologic functii de conducere, decizie

ADRESA: Piata Alba Iulia nr 4, bl.i3,sc1,ap.4, sector 3, Bucuresti

TELEFON: 0720897325/0771750060

www.testpsihologic.info

office@testpsihologic.info