Tianshi-Tiens-Bucuresti

Detoxifiere

...
CHITOSAN

Chitosanul, cunoscut, de asemenea, si sub denumirea de polizaharide din crustacee, este numele generic dat tuturor chitinazelor, oligozaharide derivate din cochilii de crustacee (creveti si crabi). A fost descoperit pentru prima data de omul de stiinta francez Bullanoi. Pana in prezent este singura substanta naturala cunoscuta ce contine fibre active cu sarcina pozitiv-alcalina, cu functii similare colagenului de provenienta animala si fibrelor vegetale de calitate superioara. Suplimentul biologic activ "Chitosan" este elaborat pe baza medicinii chineze traditionale, din carapacea crabilor maritimi rosii, (ce contine chitina), care traiesc la adancimi de peste 1.000 m.

La sfarsitul anilor '80 Japonia a inceput sa promoveze chitosanul ca supliment alimentar. In cadrul conferintei despre chitinaze si oligozaharide, chitosanul a fost desemnat drept "protectorul imunitatii", "cea mai promitatoare hrana sanatoasa a secolului 21" si "al 6-lea element esential pentru organism.

In 1823, oamenii de stiinta au extras pentru prima data Chitosanul din straturile exterioare ale cochiliilor de crustacee. Chitosanul se regaseste in cochiliile de crabi, creveti si melci, in anumite feluri de branza, in drojdie si, de asemenea, in cantitati mici in anumite varietati de ciuperci.

Chitosan este produsul cel mai cercetat de catre colectivele de cercetatori si oameni de stiinta din ultimul timp. In Japonia, in perioada 1982 - 1992 , 13 universitati s-au ocupat de cercetarea acestui produs, unde cca . 10.000 de medici specialisti au facut studii aprofundate asupra efectelor Chitosanului, executandu-se numeroase analize de laborator. S-au scris numeroase lucrari stiintifice despre acest produs, considerandu-se ca aduce o contributie importanta la imbunatatirea sanatatii oamenilor.

Guvernul Japoniei, a declarat Chitosanul, ca un produs ce se gaseste intre suplimentele alimentare si medicamente, si care previne si vindeca bolile.

Concentratia chitosanului din capsulele Tianshi cu chitosan atinge 85%, avand o puritate ridicata, fiind un supliment nutritiv fuctional, care se distribuie in Rusia, Africa de Sud, SUA , etc, fiind foarte apreciat de consumatori.

Chitosanul este o fibra alimentara si joaca un rol important in digestie. Pe langa facilitarea tranzitului alimentelor din stomac sper intestin, el ajuta la intarirea peretelui intestinal si accelereaza trecerea hranei prin intestine.

Compozitie: Praf de Chitosan, ce contine chitina.

Chitosanul este un produs foarte popular si bine acceptat in intreaga lume. Cercetarile au demonstrat urmatoarele proprietati:

  • Controlul greutatii corporale
  • Reglarea imunitatii
  • Reducerea nivelului lipidelor din sange
  • Imbunatatirea functiilor hepatice
  • Reducerea nivelului de zahar din sange.

Mecanismul de actiune si de tratament:

Chitosan - este celuloza biologica. Dupa caracteristicile sale, el se aseamana cu fibrina umana. In caz de administrare interna, sub influenta fermentilor alimentari si a lecitinei, o parte din Chitosan se descompune si se absoarbe in singe, iar alta parte, nedescompusa de fermenti si neabsorbita de singe, se combina cu lichidul din tractul digestiv, se transforma in gel si actioneaza in sistemul digestiv ca un absorbant puternic, curata intestinul si evacueaza din el substantele toxice.

Partea absorbita in sange a Chitosan-ului actioneaza astfel:

Inhiba celulele canceroase prin:

  • - reglarea PH-ul tesutului spre un mediu alcalin (aproximativ 7,35), unde limfocitele devin mai active si distrug celulele canceroase;
  • - componentii Chitosanului inhiba intoxicatia cancerigena,
  • - restabileste pofta de mancare, impiedica scaderea in greutate;
  • - impiedica formarea metastazelor.

Micsoreaza nivelul lipidelor in singe si a colesterolului pina la nivelul normal, fiind numit si " detergent al vaselor de singe ", determinand scaderea tensiunii arteriale, deoarece Chitosan -ul se uneste cu acidul biliar (cu ajutorul lui are loc absorbtia colesterolului) si determina eliminarea lui prin fecale.

Micsoreaza nivelul zaharului in urina bolnavilor de diabet si scade glicemia.

Mareste imunitatea organismului, prin reglarea PH-lui si activarea limfocitelor din sange;

Absoarbe si elimina din organism sarurile metalelor grele (plumb, mercur, cadmiu), ingrasaminte minerale, coloranti chimici, substante medicamentoase, radionucleizi, imbunatateste capacitatea de purificare a sistemului limfatic;

Activeaza refacerea celulara, regenereaza suprafata pielii prin cresterea fibrelor de colagen ale pielii arse, asigurind elasticitatea acesteia, fara formarea cicatricelor, iar aplicat direct pe rana , stopeaza hemoragia, avind efect anestezic;

Actioneaza asupra tractului digestiv, marind capacitatea de digestie a intestinului subtire si cel gros, micsorind astfel absorbirea toxinelor in singe si aparitia cancerului de colon

INDICATII TERAPEUTICE

  • Boli oncologice inclusiv in caz de metastaze si intoxicatii.
  • Boli ale ficatului: hepatite (inclusiv hepatita de tip C), ciroze (reface celula hepatica)
  • Boli ale inimii si ale vaselor, inclusiv ateroscleroza, infarct miocardic, edem cerebral, hipertensiune, colesterol marit.
  • Diabet, inclusiv diabetul insulino-dependent.
  • Obezitate si alte forme de dereglare al schimbului de lipide
  • Boli ale tractului digestiv, constipatii cronice, disbacterioza
  • Arsuri, rani si alte traume ale tesutului cutanat (ajuta la refacerea celulelor pielii, in urma aparitiei cicatricilor)
  • Intoxicatii acute si cronice in mediu industrial, alimentar, sau in urma tratamentelor cu radioterapie
  • Afectarea starii de imunitate a organismului

CONTRAINDICATII:

Nu se recomanda copiilor pana la 12 ani.Nu este indicat impreuna cu Dubla Celuloza si la persoane cu hipoaciditate.

MOD DE ADMINISTRARE

Pe stomacul gol intre mese, se bea cu apa (1,5- 2 l lichid pe zi). Se recomanda sa se amestece continutul capsulei in 0,5 pahar cu apa calda, se lasa 5 minute, dupa care se bea.

Pentru scaderea greutatii, se ia cu 30 minute inainte de masa. Nu se recomanda administrarea simultana a altor preparate (naturale sau alopate), deoarece Chitosan-ul impiedica asimilarea lor; acestea pot fi consumate dupa doua ore de la administrarea Chitosan-ului.

Doza: Se administreaza 1-4 capsule zilnic.

Atentie: deoarece Chiosan-ul reduce brusc aciditatea gastrica, la 30 min. dupa administrare, se bea un pahar cu suc sau bautura cu gust acru.

Forma de prezentare: Flacon cu 60 capsule cu pulbere de Chitosan.

Pastrare: la temperatura camerei, ferit de lumina si umiditate.

Acest produs nu inlocuieste nici un medicament!

...
DUBLA CELULOZA

Este unanim acceptat faptul ca buna functionare a sistemului digestiv este extrem de importanta pentru mentinerea sanatatii si a starii de bine in ansamblu.

Bacteriile "prietenoase" care ne populeaza intestinele se inmultesc daca avem o dieta echilibrata, care ar trebui sa includa un consum regulat de fibre alimentare.

Aceste fibre alimentare parti ale hranei vegetale care, spre deosebire de zaharuri, amidon si vitamine, raman nedigerate, servind la derularea normala a proceselor sistemului digestiv. Celuloza este un exemplu foarte bun de fibra alimentara.

O dieta echilibrata, bogata in fructe si legume precum cele cu boabe, fructele cu coaja rosie si taratele de cereale este ideala pentru organismul nostru.

In alimentatia omului modern, mai ales a locuitorilor marilor orase, structura alimentara a cunoscut modificari importante, predominand alimentele de origine animala, produsele rafinate sau conservate, bogate in grasimi si hidrati de carbon, dar lipsindu-le aproape in totalitate celuloza - care este una din cauzele principale a cresterii aterosclerozei, diabetului, bolilor alergice, disbacteriozei, bolilor oncologice, obezitate, considerate boli ale civilizatiei si a caror incidenta este in continua crestere.

Fibrele alimentare sunt nutrienti absolut necesari vietii, tarile dezvoltate considerandu-le ca facand parte din cei "7 importanti nutrienti".

Tabletele Tianshi cu Dubla celuloza au ca materie prima in principal, fibre alimentare nesolubile (fibre de porumb) si fibre alimentare solubile (poliglucoza), la care se adauga praf de gherghine, zaharina, care sunt prelucrate minutios, prin metode tehnologice moderne, fiind un aliment de tip nou, bogat in fibre alimentare.

Fibrele alimentare au urmatoarele caracteristici:

  • Grabesc transferul alimentelor prin intestine, acestea devin mai elastice, mai mobile
  • Preantampina formarea sedimentelor in intestinul gros
  • Reduce nivelul colesterolului in sange, efect antioxidant
  • Creeaza un mediu favorabil pentru refacerea microflorei normale a aparatului digestiv
  • Absoarbe si elimina din organism toxinele, sarurile metalelor grele, radionucleizi, substante cancerigene
  • Preantampina metastazele, mai ales in cazul cancerului de prostata, intestinului gros, cancerului mamar
  • Preantampina aparitia si dezvoltarea aterosclerozei, hipertoniei, diabetului, bolilor alergice
  • Scade glicemia si lipemia
  • Impiedica procesele de putrefactie in aparatul digestiv
  • Da senzatia de satietate, permite reducerea cantitatii de alimente ingerate
  • Produce caldura interna.
  • Deoarece fibrele alimentare isi maresc volumul, ele determina marirea contractarii musculaturii colonului.

INDICATII TERAPEUTICE

  • Constipatii cronice, eliberarea incompleta a intestinului
  • Hemoroizi, fisuri anale
  • Disbacterioza de orice tip, inclusiv dupa terapia cu antibiotice
  • Diabet, suplimentar cu terapia de baza.
  • Ateroscleroza, hipertensiune, bolile cordului, ca supliment la terapia de baza, cu scopul de micsorare a nivelului colesterolului, dizolvarea lenta a acumularilor de grasimi
  • Previne formarea pietrelor in vezica biliara
  • Boala Krohn, bolile aparatului digestiv, ca supliment la terapia de baza, in perioada de acutizare si de remisie ? component obligatoriu al alimentatiei pentru prevenirea acutizarilor
  • Refluxul gastro-esofagian
  • Micsorarea surplusului de greutate si in profilaxia obezitatii
  • Profilaxia si tratamentul formatiunilor maligne ale intestinului si a altor organe, in special al glandei mamare
  • Profilaxia si tratamentul disfunctiilor ovarelor, sindromului premenstrual, simptomelor perioadei climacterice la femei
  • Profilaxia si tratamentul dilatarii varicoase ale venelor, tromboflebitelor si ulcerelor trofice ale membrelor inferioare
  • Dureri de cap, cauzate de dereglarea functiilor colonului
  • Se recomanda oamenilor in varsta, suferinzi de orice boala
  • In programele de purificare a aparatului digestiv si de dezintoxicare a organismului, in urma intoxicarii cu substante toxice

CONTRAINDICATIINU se recomanda in perioada acuta a ulcerului stomacului si a intestinului gros, ulcerocolita.Se recomanda prudenta in consumarea de catre copii in varsta de 7-12 ani.NU se recomanda copiilor mai mici de 6 ani.

Forma de prezentare: Flacon cu 70 pastile.

MOD DE ADMINISTRARE:

O data pe zi, intre orele 5-7 dimineata, cate 2-4 pastile, mestecate bine in gura si luate cu un pahar de apa ( ceai ).

In perioada administrarii Celulozei duble, este obligatoriu consumarea lichidelor, cca. 2 litri pe zi. Cand se administreaza si alte produse, se recomanda, ca intre ele sa fie un interval de minim 2 ore.Acest produs nu inlocuieste niciun medicament !

...
CEAI ANTILIPEMIC

Ceaiul antilipemic ajuta la stimularea, revigorarea si improspatarea mintii, a trupului si a sufletului si este deosebit de popular in china de foarte multe secole.

Ceaiul antilipemic TIENS este realizat din ingrediente foarte fine - 6 varietati de ceai verde, frunze de kinostema, pentafolium, frunze de lotus, seminte de cassias torus si radacina de gentiana, ingrediente folosite in Medicina Traditionala Chineza.

Frunzele de ceai verde din ceaiul antilipemic nu sunt fermentate, ci sunt uscate cu grija. Aceasta modalitate foarte delicata de fabricare protejeaza vitaminele si mineralele deosebit de valoroase ale ceaiului antilipemic TIENS.

Ceaiul antilipemic al Corporatiei "Tianshi" este rezultatul combinarii reusite dintre experienta milenara a folosirii ceaiului in China si obtinerea unor rezultate de inalta performanta in domeniul fitoterapiei si nutritiei moderne.

Principalul component al ceaiului antilipemic, este o liana care creste in zonele inalte impadurite ale muntilor Chinei - Gynostemma pentofilium (inaltime mare, umiditate mare, ceata, lipsa de oxigen). Primele cercetari moderne asupra acestei plante, s-au facut in Japonia in anii 70, cand s-a observat ca o comunitate de oameni ce consumau frecvent aceasta planta, traiau peste 100 de ani , cu o sanatate perfecta.

In China, Gynostemma pentofilium a inceput sa fie studiata din anii 80. In compozitia ei s-au descoperit peste 84 de aminoacizi.

Planta Gynostemma pentofilium si radacina de poligoni multiflori tonifica Yangul si Qi-ul; frunzele de lotus si semintele de casia combat caldura interna intensa - toate plantele actioneaza si se completeaza reciproc, rezultand un efect unitar.

Saponinele Gynostemmei (cca. 8.5 mg in 100 mg ceai), in combinatie cu alti componenti contribuie la reducerea nivelului colesterolului si eliminarea lui din organism; actioneaza asupra organismului tonifiindu-l; imbunatateste digestia; creste imunitatea si incetineste imbatrinirea; previne ateroscleroza coronariana, etc.

Semintele de casia - contin in cantitati mari calciu, vitamina A, minerale, acid emodic si au un usor efect laxativ, ajutand eliminarea toxinelor din intestinul gros, preantampinand astfel bolile coronariene; asigura o vedere buna, asigura umiditatea interna a corpului.

Radacina de poligoni multiflori contine cantitati mari de lecitina vegetala, actionand asupra metabolismului colesterolului si scade hipercoagulabilitatea sangelui, previne hiperglicemia, scade ritmul batailor inimii si creste debitul sanguin al arterelor coronariene

Ceaiul verde ajuta vederea, combate iritabilitatea, grabeste tranzitul intestinal, are efect diuretic, detoxifiant, opreste diareea si ajuta la slabit, scade tensiunea, colesterolul si grasimile din sange, reduce radicalii liberi, previne imbatranirea.INDICATII TERAPEUTICE

  • Profilaxia bolilor cardio-vasculare (consumat cald scade tensiunea)
  • Boli cardio-vasculare, ateroscleroza - ca terapie suplimentara
  • Tonifica organismul - in caz de eforturi fizice si intelectuale reduce starea de oboseala a organismului; in stari de ebrietate reduce starea de mahmureala (se consuma rece)
  • Intoxicatii diverse
  • Antipiretic - are capacitatea de a inlatura intoxicatia virusologica, gripa, anghina
  • Boli ale tractului digestiv si ale ficatului, in special in constipatii cronice
  • Profilaxia si tratamentul (ca mijloc suplimentar) bolilor maligne ale stomacului, sistemului limfatic, tesutului cutanat
  • In programe de reducerea greutatii, pentru activarea metabolismului
  • Se recomanda tuturor celor ce traiesc sau muncesc in zone poluate.
  • In curele de eliminare a toxinelor din organism.
  • In stari de epuizare psihica si fizica, reduce stresul
  • Combate insomniile, limpezeste gandirea, imbunatateste vederea, auzul.

CONTRAINDICATII: Nu se recomanda copiilor sub virsta de 12 ani, gravidelor si mamelor cu copii nou-nascuti.MOD DE ADMINISTRARE:

  • A se utiliza un pliculet de ceai la o ceasca.
  • Folositi apa la o temperatura de aproximativ 70-80ºC (un litru de apa fiarta are nevoie de aproximativ 10 minute pentru a ajunge la temperatura de 75ºC).
  • Asteptati 2-3 minute pentru ca ceaiul sa ajunga la concentratia dorita.
  • Amestecati usor si savurati.
  • Nu contine cofeina.
  • Doza este de 1-2 pliculete pe zi. Nu se recomanda consumarea ceaiului antilipemic dupa ora 18 deoarece este energizant.

PREZENTARE: 40 de pliculete de unica folosinta.

Acest produs nu inlocuieste niciun medicament! Nu are efecte anabolizante pentru sportivi.