Tianshi-Tiens-Bucuresti

Ceaiuri

...
CEAI ANTIADIPOS - PENTRU SLABIT

Acest tip de supliment nutritiv activ biologic este un adevarat mijloc fitoterapeutic elaborat dupa reteta recomandata de specialistii medicinei traditionale chineze. Este destinat persoanelor supraponderale.

Principalul component al ceaiului TIANSHI este ceaiul "Dragonul Negru". Ceaiul "Kudin" (denumire botanica - Cornutae Latifoliae) cu adaus de flori de lotus, seminte de Cassatora, Rhizoma Alismatis, Revent si coaja de mandarina. La producerea lui se respecta cu strictete parametrii tehnologici.Efecte terapeutice:

  • este depurativ, reduce nivelul lipidelor, reduce greutatea, tonifica functia splinei, elimina lichidele patogene, asigura umiditatea necesara intestinelor, are efect purgativ.
  • Suplimentul biologic activ - "ceai TIANSHI" - experimentat pe animale si pe oameni, si-a confirmat efectul privind reducerea greutatii; este foarte eficient si fara contraindicatii. Calitatea sa este stabila si nu are efecte secundare; are gust placut. Este un produs biologic activ, preferat de multi oameni si, in prezent, constituie mijlocul ideal de a slabi.

Practica clinica a dovedit ca ceaiurile TIANSHI :- ceaiul Dragonul Negru - ceaiul Kudin, datorita componentelor lor, au efect antipiretic, antitoxic, antiinflamator, bactericid, contribuie la eliminarea flegmei, elimina tusea, imbunatatesc functia stomacului, imbunatatesc digestia, ridica tonusul vital, invioreaza, contribuie la reducerea greutatii, au actiune anticanceroasa, combat efectele radioactivitatii, reduc nivelul lipidelor si colesterolului din sange.

Frunzele de lotus sunt, prin natura lor, un mijloc neutralizator cu gust amar, au proprietati astringente cu efect antipiretic. Pot inviora si activiza energia Qi, disperzeaza hemostaza si opresc hemoragia. Cercetarile moderne confirma ca extractul sau decoctul de frunze de lotus are efect vasodilatator si reduce tensiunea arteriala.

Semintele de Cassatora sunt, prin natura lor, un mijloc racoritor, cu gust dulceag-amar. Principalele componente ale acestor seminte sunt substante fitolove si capilino chinolove. Ele pot impiedica cresterea nivelului colesterolului in plasma si formarea ateroamelor. Au un efect insemnat de reducere a lipidelor.

Rizomul (Rhizoma Alismatis) este, prin natura sa, un mijloc racoritor, are un gust dulceag, contribuie la descompunerea grasimilor si, prin aceasta, reduce cantitatea de substante necesare pentru sinteza colesterolului, reduce lipidele din sange, previne sclerozarea arterelor si formarea "ficatului gras".

Ceaiul TIANSHI pentru slabit regleaza in mod eficace functiile organismului, accelereaza descompunerea grasimilor din organism asigurand in acest fel efectul de scadere a greutatii. Acest adaus biologic activ a fost autorizat de Ministerul Sanatatii al R.P. Sanatatii Chineze in anul 1999.Contraindicatii: Nu se recomanda copiilor si femeilor insarcinateForma de prezentare: Cutie cu 40 pliculete * 1.5 gr.Mod de administrare: In 200 -300 ml apa, se pun la infuzat 1 - 2 pliculete. Se consuma de 3 ori pe zi  inaintea meselor. Acest produs nu inlocuieste nici un medicament!

...
CAFEA MULTIVITAMINE

Este o bautura care incarca organismul cu energie, tonifica si hraneste organismul. Acest produs corespunde standardelor Comunitatii Europene in ceea ce priveste ingredientele, nu creeaza efecte secundare sau dependenta.

Contine:

- cafea instant

- frisca vegetala

- lapte praf degresat

- praf de cacao

- lapte si galbenus de ou

- vitamine

- micro si macroelemente

- aspartam natural

- nu contine zahar!

Cantitate: 10 plicuri x 12g

Recomandari: De doua ori pe zi cate un plic la 150-200 ml apa calda (80-90ºC). A se pastra la loc rece si uscat.

Acest produs nu inlocuieste nici un medicament.