Tianshi-Tiens-Bucuresti

Cosmetice

...
GINSENG MULTIVITAMINE - LOTIUNE DEMACHIANTA

Aceasta lotiune demachianta (Ginseng Multi-Vitamin Cleansing Lotion) este bogata in Ginseng, ulei de musetel, multivitamine, agenti de inalbire si alti compusi nutritivi ce pot indeparta tesutul imbatranit, pot activa celulele si curata delicat pielea, fara a o agresa, lasand tenul proaspat si curat.

Ginseng Multi-Vitamin Cleansing Lotion indeparteaza in mod delicat grasimea, murdaria si stratul cornos imbatranit, stimuleaza metabolismul celulelor epiteliale, asigura pielii o cantitate suficienta de nutrienti si actioneaza bland si delicat, fara a stimula pielea si fara a o usca.

Mod de utilizare: Puneti o cantitate mica de lotiune in palma, distribuiti-o echilibrat pe intreaga fata, masati cu degetele si apoi limpeziti cu apa.

Ingrediente: Aqua, Glycerine, Paraffinum liquidum, Cocamidopropyl betaine, Octyl palmitate, Octadecyl alcohol, Luffa cylindrical, Panax Ginseng, Camomile Recutita, Methyldibromo glutaronitrile si phenoxyethanol.

Termen de garantie: 2 ani.Folosire dupa desigilare: 6 luniGreutate neta: 100 g

...
GINSENG MULTIVITAMINE - EMULSIE HIDRATANTA

Ginseng Multi-Vitamine (Moisturizing Emulsion) emulsie hidratanta este bogata in Ginseng, ulei de musetel, vitamine, agenti de inalbire, agenti naturali de hidratare si alti compusi nutritivi care amelioreaza elasticitatea pielii si ii asigura hidratarea. Poate reduce aspectul ridurilor, lasand tenul proaspat si stralucitor.

Ginseng Multi-Vitamine Emulsie Hidratanta mentine hidratarea pieli, ajuta la indepartarea petelor brune si catifeleaza pilea. Poate rea fermitatea pielii si penetreaza in profunzimea straturilor cutanate, formand o pelicula care sporeste nivelul de hidratare a pileii, amelioreaza elasticitatea si favorizeaza metabolismul celulelor cutanate superficiale.

Mod de utilizare: Dupa demachiere, aplicati o cantitate adecvata de produs la nivelul tenului si masati pana se absoarbe complet.

Ingrediente: Aqua, Glycerin, Caprylic/capric triglyceride, Octyl palmitate, Octadecyl alcohol, Dimethicone, 1methylhydantoine2imide, VE, Sodium hyaluronoic acid, VB5, Panax Ginseng, Camomile Recutita, Methyldibromo glutaronitrile si phenoxyethanol.

Termen de garantie: 2 ani.Folosire dupa desigilare: 6 luni.Greutate neta: 100 g.

...
CREMA DE ZI

Textura placuta: crema are o textura lejera, ce asigura o absortie usoara la nivelul pielii.

Multiple efecte reparatorii: aceasta crema de zi unica, realizata pe baza formulei bio-holistice, contine componente nutritive precum vitamina E si extractele de alge, ce mentin nivelul de hidratare, confera pielii fermitate, inmoaie pielea uscata, reduc ridurile fine, improspateaza tenul si ii amplifica stralucirea, pentru un aspect tanar.

Bariera naturala: contine glucani din ovaz ce patrund in profunzime, pana la derma. Glucanii din ovaz sunt, de asemenea, eficace in reducerea radiatiilor, indepartarea ridurilor si eliminarea radicalilor liberi. In plus, confera pielii un aspect fin si matasos, marindu-i in acelasi timp rezistenta.

Mod de utilizare: - dupa curatarea tenului, utilizarea lotiunii echilibrante si a cremei de ochi, aplicati o cantitate adecvata de crema de zi la nivelul fetei si decolteului, apoi masati usor, cu miscari ascendente, pana la absorita completa.

Concept inovator, lider in industria de profil

Bazandu-se pe intelegerea profunda a teoriei echilibrului celor cinci elemente si pe studiul amanuntit al cauzelor imbatranirii pielii, grupul Tianshi (Tiens) a dezvoltat o idee absolut noua: un sistem de echilibrare si reglare a pielii. Acest concept sustine reglarea din interior si hranirea din exterior a pielii, cu scopul indepartarii factorilor fundamentali responsabili de imbatranirea acesteia. Oferind pielii acest supliment de energie, se va obtine un efect deplin atat in exteriorul, cat si in interiorul corpului.

Pentru rezultate optime, folositi produsele cosmetice dupa cum urmeaza:

1. Curatarea cu lotiunea demachianta cu efect purificator;

2. Echilibrarea cu lotiunea echilibranta;

3. Ingrijirea ochilor cu crema de ochi;

4. Ingrijirea cotidiana cu crema de zi si crema de noapte.