Tranzimpex - Pardoseli industriale si casnice, Bucuresti

Pardoseli de uz casnic

...
Pardoseli de uz casnic

Tranzimpex va ofera o alternativa de lux la placile de granit si marmura cu sistemele noastre de podele  pe baza de rasini. Solutiile noastre  ofera suprafete elegante potrivite pentru a fi utilizate acasa în garaj sau spatii de depozitare si în medii comerciale de lux.Un amestec creativ de agregate de marmura de origine locala este încorporat în matricea rasina, creând o platforma moderna si contemporana sub picioare.

Gama de lux Mondéco ofera o flexibilitate superioara a designului, permitând arhitectilor, designerilor si utilizatorilor finali sa creeze modele  personalizate ale podelei.

Sistemele Mondéco Terrazzo de la Flowcrete ofera un finisaj fara rosturi, usor de curatat – fara crapaturi sau fisuri pentru a atrage murdaria sau praful. Oferind o durata lunga de viata, sistemele durabile Mondéco Terrazzo  ofera, de asemenea, rezistenta la uzura extrema, zgârieturi si abraziune, astfel încât sa reziste volumelor mari de trafic pietonal.

Flowcrete ofera doua sisteme din gama Mondéco;

Mondéco EP

Un finisaj de podea terrazo pe baza de rasina epoxidica, fara sudura, foarte decorativ, cu miros scazut, care ofera posibilitatea de a crea modele flexibile sub picioare.

Mondéco Rapide

Un sistem de pardoseli teracota inovatoare, cu rasina rapida PUMMA, care asigura un finisaj fara sudura, elegant si decorativ.