Cristina Fulau - Psiholog Psihoterapeut Bucuresti

Psihoterapie online

Psihoterapie si consiliere psihologica online

Ca urmare a solicitarilor primite, am decis sa vin în întâmpinarea doritorilor de servicii psihoterapie si consiliere online. Sedintele de psihoterapie si consiliere psihologica online reprezinta o modalitate noua, care tine pasul cu viteza secolului în care traim.

Adresabilitate

Asadar, acest tip de abordare se adreseaza persoanelor care calatoresc mult, care se confrunta cu tulburari de anxietate si care nu reusesc înca sa iasa singure din casa. Persoanelor cu agorafobie, care fac atacuri de panica frecvente, dar si celor care locuiesc în alta localitate sau în strainatate. Psihoterapia online poate fi utilizata si ce cei care vor pur si simplu sa eficientizeze timpul personal.
Însa, doresc sa specific faptul ca sedintele online nu reprezinta un substitut al sedintelor sustinute fata în fata, în cabinet cu terapeutul, ci doar o alternativa pentru anumite categorii de persoane.

Sedinte de psihoterapie online tip Video Conferinta

Acest tip de consiliere/terapie prin intermediul video-conferintei este o modalitate noua si la îndemâna celor care sunt familiarizati cu internetul. Astfel va conectati cu psihoterapeutul într-o maniera apropiat de întâlnirea reala în cabinet, fiind cel mai eficient serviciu online.

Pentru a intra în legatura directa, aveti nevoie de o conexiune buna la internet, o camera video tip webcam, un cont activ pe Skype si programul gratuit Skype instalat în calculator sau smartphone! 

Galerie foto
  • ...