Sabian Import Export - Transport auto rutier intern international, Bucuresti

Transport Marfa Rutier

Solutiile de TRANSPORT MARFA RUTIER, se efectueaza in regim de tir complet dar si grupaj de marfa cu camioane specializate pentru orice tip de produs. 

Adaptam mijloacele de transport marfa in cadrul solutiilor noastre pe baza nevoilor dumneavoastra pentru transporturi de marfa interne sau internationale atat la export cat si la import.Putem sa va asiguram camioane 20 tone, camioane cu prelata (avand volum si dimensiuni multiple), camion cu remorca, semiremorca, camion jumbo, cisterna, agabaritic, semiremorca pentru transportul de autoturisme, transport frigorific, izoterme, dube termoking, semiremorci dube, precum si dube simple.

Pentru transport de marfuri in cantitati reduse (paleti, cutii, baloti, etc), la cerere, putem realiza grupaje de marfuri pentru camioane sau microbuze care pot prelua in mod operativ marfa pentru diferite trasee rutiere din Romania dar si din majoritatea statelor europene. Aceasta modalitate de transport de marfa international este avantajoasa atat pentru transportatori cit si pentru dumneavoastra, clientul nostru.

 

SABIAN va ofera solutii si preturi avantajoase pentru transport de marfa agabaritic. Pentru astfel de marfuri ce depasesc greutatea, si/sau una din dimensiunile (lungime, latime, inaltime) normale autorizate pentru trafic, organizam expeditia atat la exportul din Romania dar si la import. Va rugam precizati cu exactitate, in cererea dumneavoastra catre noi, toate dimensiunile si greutatile marfii respective.

 

SABIAN organizeaza transport de marfa containerizat ca parte din transportul combinat sau multimodal atat pentru marfuri sosite prin portul Constanta la import (transport de marfa din Constanta sau alt port ce contine terminal pentru containere) sau pentru marfuri de expediat oriunde pe glob prin portul Constanta (sau alt port ce contine terminale pentru containere) la export.

 

SABIAN organizeaza, la cerere, transporturi de marfa speciale, in varianta auto, sau containerizat. Transporturile de marfuri periculoase necesita o atentie deosebita la ambalarea marfii in vederea respectarii legislatiei in vigoare si pentru a nu crea incidente ulterioare pe ruta de transport.

Galerie foto
  • ...