Sabian Import Export - Transport auto rutier intern international, Bucuresti

Transport Maritim Containerizat

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra putem sa oferim suport in TRANSPORT MARITIM CONTAINERIZAT cu incarcare sau descarcare in si dinspre portul Constanta din si catre marea majoritate a porturilor de pe toate continentele.

Solutiile de transport maritim de marfa cuprind sistemul full container load- container incarcat pentru un singur destinatar cu toate tipurile de container, 20′ si 40′, standard-universale,open-top, high cube, flat rack, platforme, frigorifice-reefer, tankcontainere. Pentru transportul containerelor din sau inspre portul Constanta, va punem la dispozitie camioane specializate pentru transportul de containere.

  Transport containerizat in sistem FCL 

SABIAN organizeaza transporturi cu containere de toate tipurile in sistem FCL (FULL CONTAINER LOAD – container incarcat cu marfa pentru un singur destinatar).

Transport containerizat in sistem LCL

SABIAN organizeaza transporturi containerizate in sistem de grupaj LCL (LESS THAN CONTAINER LOAD – marfurile din container sunt pentru mai multi destinatari) pentru marfuri din import prin portul Constanta.

Galerie foto
  • ...