Sabian Import Export - Transport auto rutier intern international, Bucuresti

Transport Cargo Aerian

Livrarea a marfurilor oriunde in lume, se poate face in regim de maxima rapiditate apeland la solutia de transport AERIAN oferita de SABIAN asigurandu-se astfel legatura cu majoritatea aeroporurilor din lume. Transporturile cargo-air asigura eficienta maxima si timpi redusi de livrare pentru o gama diversa de marfuri.

 

Oferim solutii avantajoase de transport aerian de marfuri pe tot globul folosind serviciile liniilor aeriene recunoscute la nivel mondial. Putem asigura legaturi cu cele mai mari aeroporturi aeriene oferindu-va posibilitatea expedierii rapide si sigure a marfii. Putem asigura astfel continuitatea logistica pentru marfa dumneavoastra, serviciul de transport aerian fiind un mod eficient de expediere pentru cazuri de livrare rapida la distante foarte mari.

De la produse considerate perisabile pana la produse clasificate ca fiind periculoase,voluminoase sau de valori mari, echipa noastra de specialisti este pe deplin calificata in a va oferi solutia cea mai potrivita cu specificul marfurilor pe care doriti sa le expediati par avion in sistem cargo-aer.

Pentru orice destinatie de pe glob, cele mai bune solutii logistice si de transport aerian, sunt acum la indemana dumneavoastra.

Capacitatile noastre si colaborarea cu parteneri din intreaga lume reprezinta asigurarea ca incarcatura dumneavoastra va ajunge la destinatie intacta si la timp.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722548381 (Transport intern); 0742567991 (Transport international); 0214400859
Str. Sandulesti , Nr. 3, Sector 6, Bucuresti
Distribuie