Maria Rosetti, Scoala Gimnaziala - Bucuresti

Dotari si facilitati

Toate facilitatile oferite de scoala dau elevilor posibilitatea de a fi educati in cele mai bune conditii, de cei mai buni profesori.

Cele 19 sali de clase sunt echipate corespunzator actului educational. Clasele sunt dotate cu tabla interactiva, calculatoare si mobilier ergonomic.

Laboratoare
Laboratorul de informatica este dotat corespunzator.

Cabinet de Asistenta Psihopedagogica

Consilierul scolar este un specialist în educatie care planifica si desfasoara activitati de consiliere educationala individuala sau de grup care au drept obiectiv adaptarea elevului la probleme specifice mediului scolar.

Implementeaza programele de educatie pentru cariera în scopul formarii de competente în domeniile vizate prin aria curriculara “Consiliere si orientare”.

Organizeaza programe extracurriculare de orientare vocationala.

Promoveaza si implementeaza programele de educatie pentru sanatate care vizeaza formarea si dezvoltarea la elevi a abilitatilor de management al stilului de viata. 

Cabinet medical
In fiecare zi cabinetul medical ofera asistenta medicala celor care o solicita. Asistenta medicala si medicul examineaza si dau ajutor medical eficient. Ei ii incurajeaza pe elevi sa vorbeasca despre problemele lor si ii sfatuiesc cu profesionalism. (vezi program).

Cabinet stomatologic
Elevii scolii beneficiaza de asistenta stomatologica gratuita in cadrul cabinetului din incinta liceului „C.A.Rosetti”.

Educatie fizica

Sala de sport
Activitatile sportive sunt organizate intr-o sala dotata cu echipament pentru gimnastica, baschet, mini-fotbal.

Teren de sport
In perioada calda orele de educatie fizica se tin in aer liber pe terenul de sport al scolii.

Altele

Biblioteca
Contribuie efectiv la formarea elevilor, alaturi de procesul de predare-invatare. In cadrul bibliotecii se pot imprumuta carti din cele peste 16.458 de titluri existente. Biblioteca pune la dispozitia elevilor si un spatiu de lectura.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0212305276
Str. Garibaldi, nr. 3, Sector 2, Bucuresti
Distribuie